Eilen saapui tänne ja äsken vein postiin.
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - huhtikuu 04, 2010, 23:21:21 ipLainaus käyttäjältä: JJVV - huhtikuu 04, 2010, 23:12:18 ip
Terve!chiliä on tullu kasvateltua jo 2 vuotta,mutta nyt vasta viitsin kirjautua.Sahtia on tullu juotua "pienestä"pitäen.Nykyään valmistan itse ja on jopa ystävien mielestä hyvää!
Koko päivähän siinä menee on se sen arvoista!Sahtia tulee tehtyä n.5 kertaa vuodessa.Tämä on kyllä katoava kansanperinne.
no,ei se täältä Hämeenkyröstä kyllä lopu
Hämeenkyrö on tossa matkanvarrella.. Anoppila Kihniöllä ja koti Kangasalla, joten tarkempaa koordinaattia, niin tulen arvioimaan. Arviointiin kuluu noin 5-10 litran tonkka.
e: Tää appiukon sahti alkaakin maistuun jo hieman vanhahkolta. On kuitenkin jo keskiviikosta asti ollut tonkassa.
e2: niin ja tervetuloa hienon harrastuksen pariin!!