No morjens, aloitin tässä pari päivää sitten kun vaimo toi 2 chilipensasta kun ilmaiseksi sai töistä, toisessa olikin jo osa valmiita ja toisessa raakileita...
Tein kyllä jo aikaisemmin Stokkan jostain chilisekoituksesta kokeilun oliiviöljyyn, yksi habanero, yksi jalopeno ja yksi olikohan santa fe ja viikon päästä kokeilin maistaa ja olihan se hyvää ja tulista.
Sitten tein katkarapumajoneesia jossa oli Usasta tilattua chilijauhetta ja paloittelin yhden sellaisen santa fe:n, tulisuus aste paketin mukaan jotain 5 ja oli tautisen hyvää.
Siinä jäin koukkuun ja nyt just paraikaan on uunissa täytetyt paprikat joissa ihan mukavasti niitä omia chilejä ja ainakin soossi maistui ennen uuniin menoa tuliselle:)
Mä en eti mitään hirveitä kokemuksia vaan maustetta ruokaan ja chili on kyllä erinomainen mauste!
Tein kyllä jo aikaisemmin Stokkan jostain chilisekoituksesta kokeilun oliiviöljyyn, yksi habanero, yksi jalopeno ja yksi olikohan santa fe ja viikon päästä kokeilin maistaa ja olihan se hyvää ja tulista.
Sitten tein katkarapumajoneesia jossa oli Usasta tilattua chilijauhetta ja paloittelin yhden sellaisen santa fe:n, tulisuus aste paketin mukaan jotain 5 ja oli tautisen hyvää.
Siinä jäin koukkuun ja nyt just paraikaan on uunissa täytetyt paprikat joissa ihan mukavasti niitä omia chilejä ja ainakin soossi maistui ennen uuniin menoa tuliselle:)
Mä en eti mitään hirveitä kokemuksia vaan maustetta ruokaan ja chili on kyllä erinomainen mauste!