Onko kokemuksia miten erilaiset salsat säilyvät jääkaapissa tai muuten?
Tein tuossa itse makeaa salsaa ja rupesin jälkeenpäin miettimään että kuinka kauan tuollainen purkki säilyy syötävänä? Purkki on siis konepesty puhtaaksi ja siinä on tiukka kansi päällä.
Teen tänään tai huomenna tuollaista perustomaattisalsaa (öljy + balsamico) ja sama mietityttää nyt senkin kanssa.
Useinhan noissa salsojen ohjeissa kehotetaan seisottamaan muutamasta päivästä viikkoon, että maku tasoittuu, muttei niissä ole ainakaan tähän mennessä ollut mainintoja säilyvyydestä.
Ei viittisi syöttää kavereille muutaman viikon vanhaa salsaa, jos se maistuukin paskalle ja siitä saa ripulin. Jää pojille muuten vähän väärä kuva touhusta
Tein tuossa itse makeaa salsaa ja rupesin jälkeenpäin miettimään että kuinka kauan tuollainen purkki säilyy syötävänä? Purkki on siis konepesty puhtaaksi ja siinä on tiukka kansi päällä.
Teen tänään tai huomenna tuollaista perustomaattisalsaa (öljy + balsamico) ja sama mietityttää nyt senkin kanssa.
Useinhan noissa salsojen ohjeissa kehotetaan seisottamaan muutamasta päivästä viikkoon, että maku tasoittuu, muttei niissä ole ainakaan tähän mennessä ollut mainintoja säilyvyydestä.
Ei viittisi syöttää kavereille muutaman viikon vanhaa salsaa, jos se maistuukin paskalle ja siitä saa ripulin. Jää pojille muuten vähän väärä kuva touhusta