Yksi todellakin tuliliemi mitä tuli viime viikonloppuna otettua oli snapsilasiin puolet blairin ultra deathiä ja puolet vodkaa siinä on shotti mikä ei jätä ketään kylmäksi.
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: ladoga - huhtikuu 05, 2011, 21:40:07 ip
Joo 18W on aika vähän mutta kyllä sekin voi ihan pienille taimille riittää kunhan laitat melkein kiinni latvoihin. Nostat vaikka purkkeja ylöspäin. Tietysti aurinko on tehokkain valoista näin kesää kohti tultaessa, joten ikkunalaudalle neuvoisin laittamaan muutaman viikon kuluttua kun loistari jää auttamatta pieneksi. Jos ei eteläikkunalle ole pääsyä niin hankit vaikka muutaman 30W ESLin rautakaupasta loisteputken kaveriksi.
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - maaliskuu 29, 2011, 21:15:55 ipLainaus käyttäjältä: Sukkamies - maaliskuu 29, 2011, 13:09:32 ip
Tälläistä vastausta juuri pelkäsinkin. haluan kuiten säilyttää makuaistini, ja rektumin.
SIGUMATSKUA!
Lainaus käyttäjältä: tonttu - maaliskuu 29, 2011, 13:59:16 ip
Yksi parhaista on Veikkolan med-lifestä haettu chilipitsa johon erikseen tilataan spessumäärä fassenagajauhetta päälle. Tämä siis ehdottomasti parasta mitä kaupalliselta sektorilta löytyy.
Itte tehtynä taasen riippu aika paljon mitä siihen pitsaan laittaa... lemon droppi tonnikalapitsaan, red savina lihapitsaan, fatalii+jalapeno kanapitsaan ja jos tuoreita ei löydy niin bih jolokia pulveria vaan reippaasti minkä vaan pitsan päälle, niin kyllä maistuu paremmalle.
Ja sitten tietysti, koko viime kauden loppusato tyyppinen jauhe on ihan parhautta kun sen laittaa pitsan paiston jälkeen oregaanon kanssa siihen päälle ja ehkä vähän vielä parmeggiano reggianoa siihe sitouttamaan makuja hyvän oliiviöljyn kanssa.
Huh, tuli nälkä.
Lainaus käyttäjältä: linker - maaliskuu 29, 2011, 13:08:32 ip
Kasvatat nagat kypsiksi, otat 9 podia, ja leikkaat siivuiksi ja pitsan päälle.
Ei ole niin mauttomia kuin ne kaupan jalopeenot