Hyvät on neuvot kuivaamiseen, itse käytän kasvituotteiden kuivaukseen sähkökäyttöistä kuivuria. Äitin omistaa hieman tuon obh nordican tyylisen, mutta isomman ja paremman, varmaan 15 vuotta vanhan superlaitteen. Pitäkää siis silmät auki kirpputoreilla!
(lihatuotteet eli maksan koiran namupaloiksi kuivaan uunissa. Jostain syystä tuo on siihen parempi ja tehokkaampi, lämpötilaa pidän n. 70 asteen tuntumassa. Ohje kuivattuun maksaan löytyy osoitteesta basenji.fi jos jotakuta kiinnostaa)
Itse en ole chilien kanssa töpeksinyt, mutta suosittelisin miehille aluksi ruokaöjlykäsittelyä genitaaleille, hetken päästä pesu mahdollisimman miedolla saippualla. Toimii myös ihan käsien pesussa. Itse teen noin kun en niin kauheasti tykkää kumihanskoista.
Voin muuten uskoa mikä riemu syntyi siitä kun tuttuni päätti chilien käsittelyn jälkeen ryhtyä rakkauden tekoihin tyttöystävänsä kanssa, ilman käsien pesua suoraan sormetukseen. Pitä siis itse vain hakata nyt päätä pöytään ettei itse koskaan, ikinä saa kokea tuollaisia ihanuuksia.
Ja siemenien säilyvyydestä:
Itse lykkäsin multaan kolmisen vuotta kaapissa lojuneet siemenet. Itivät n. 80 prosenttisesti.
(lihatuotteet eli maksan koiran namupaloiksi kuivaan uunissa. Jostain syystä tuo on siihen parempi ja tehokkaampi, lämpötilaa pidän n. 70 asteen tuntumassa. Ohje kuivattuun maksaan löytyy osoitteesta basenji.fi jos jotakuta kiinnostaa)
Itse en ole chilien kanssa töpeksinyt, mutta suosittelisin miehille aluksi ruokaöjlykäsittelyä genitaaleille, hetken päästä pesu mahdollisimman miedolla saippualla. Toimii myös ihan käsien pesussa. Itse teen noin kun en niin kauheasti tykkää kumihanskoista.
Voin muuten uskoa mikä riemu syntyi siitä kun tuttuni päätti chilien käsittelyn jälkeen ryhtyä rakkauden tekoihin tyttöystävänsä kanssa, ilman käsien pesua suoraan sormetukseen. Pitä siis itse vain hakata nyt päätä pöytään ettei itse koskaan, ikinä saa kokea tuollaisia ihanuuksia.
Ja siemenien säilyvyydestä:
Itse lykkäsin multaan kolmisen vuotta kaapissa lojuneet siemenet. Itivät n. 80 prosenttisesti.