Me tehtiin Naga-pihlajanmarjahyytelöä (eli Nagakettua ). Tuli makeaa ja meille sopivan tulista. Lisäksi soosissa maistuu pihlajanmarjat hyvällä tavalla.
Käytimme suurinpiirtein seuraavan linkin takana olevaa reseptiä, mutta marjojen siivilöimisen jälkeen lisäsimme 1,5 nagaa silputtuna.
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Pihlajanmarjahyytel%C3%B6/1135244631765
Hyytelöityminenkin näyttää onnistuneen erittäin hyvin.
Käytimme suurinpiirtein seuraavan linkin takana olevaa reseptiä, mutta marjojen siivilöimisen jälkeen lisäsimme 1,5 nagaa silputtuna.
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Pihlajanmarjahyytel%C3%B6/1135244631765
Hyytelöityminenkin näyttää onnistuneen erittäin hyvin.