heinäkuu 05, 2024, 01:05:49 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - SbY

1
Moi.

Itse olen tätä kampetta muutaman vuoden tehnyt ja resepti on elänyt melkoisesti. Ohessa omani, saa käyttää ja antaa palautetta.

400g naudanjauhelihaa
400g nautasika jauhelihaa
1/2 pussia aromisuolaa (sori natriumglutamaatikot, olen testannut normisuolalla, tällä tulee parempaa)
2,5 reilua tkl valkosipulimurskaa
2 tlk Cajunmaustetta
25 kierrosta Chili Explosion maustetta (no joo)
5 kierrosta pippurimyllystä (perussetti musta, viher ja valkopippuria)
1 tlk jauhettua inkivääriä

Leipätaikinakoneella 30 minuuttia kunnon sekoitusta että rasva irtoaa.

Ja täsäs muiden resepteihin poikkeava juttu.

Liha muotoillaan pötköksi ja pistetään paistopussiin.
Uuni 100 astetta ja siellä n. 1.5h
Kun lihan pinta on "ruvettunut" liha ulos ja pois paistopussista. Nestettä tulee, mutta se ei haittaa.
Liha helvetin tiukasti folioon ja uuniin vielä noin 1h matalammalla lämmöllä, n. 75C.

Tuossa omani. Itse nautiskelen tätä herkkua kurkku, tomaatti, juusto-salaatin kera. Rainbown valkosipulikastike kruunaa setin.

Jussi