tällä ohjeella mä oon tehnyt:
1 iso sipuli
800g kokonaisia tomaatteja (tölkkikamaa tai sitten kaltattuna, miten jaksaa)
300g paprikaa
150g chilejä ( joista 50g chinence sukuisia, 100g on ollut baccatumeja)
3-6 yhdenkynnen valkosipulia fiiliksen mukaan
1tl suolaa
1 rkl mustapippuria
1rkl pizzamaustetta tai oreganoa kumpi nyt käteen on osunut
Nää keitellään kasaan n. 30-45 min.
Sitten perään:
0,5 dl - 1dl omenaviinietikkaa, käyhän muutkin, mutta mä pidän tosta.
250-300g hillosokeria, jos haluu tönkömpää ni hillo-marmeladisokeria.
atamonia voi laittaa jos tekee isomman satsin ja haluu et varmaan säilyy, mut säilyy se tolla etikallakin.
Ja keittelyä n. 3 min ja sitten purkkiin
1 iso sipuli
800g kokonaisia tomaatteja (tölkkikamaa tai sitten kaltattuna, miten jaksaa)
300g paprikaa
150g chilejä ( joista 50g chinence sukuisia, 100g on ollut baccatumeja)
3-6 yhdenkynnen valkosipulia fiiliksen mukaan
1tl suolaa
1 rkl mustapippuria
1rkl pizzamaustetta tai oreganoa kumpi nyt käteen on osunut
Nää keitellään kasaan n. 30-45 min.
Sitten perään:
0,5 dl - 1dl omenaviinietikkaa, käyhän muutkin, mutta mä pidän tosta.
250-300g hillosokeria, jos haluu tönkömpää ni hillo-marmeladisokeria.
atamonia voi laittaa jos tekee isomman satsin ja haluu et varmaan säilyy, mut säilyy se tolla etikallakin.
Ja keittelyä n. 3 min ja sitten purkkiin