Yritin searchilla löytää aiheesta juttua, mutta ei tuntunut oikein löytyvän.
Tyttöystävä osti aikoinaan jonkin "Eksoottiset herkut"-kirjan, mistä löytyy hyviä chiliohjeita.
Eräs ohjeista oli chilipopcornin ohje:
Pilko chili mahdollisimman pieniksi paloiksi.
Laita kattilaan noin desi (tai niin paljon kuin tarvitset) öljyä.
Lisää öljyn sekaan chilipalat ja kuumenna öljy.
Kaada öljy kuppiin chilipaloineen, peitä kelmulla ja laita jääkaappiin.
Oman maun mukaan anna öljyn "höystyä" chiliaromeilla kahdesta neljään päivään.
Valmiista öljystä siivilöi chilipalat pois.
Tee popcornit normaaliin tapaan chiliöljyssä.
Tyttöystävä osti aikoinaan jonkin "Eksoottiset herkut"-kirjan, mistä löytyy hyviä chiliohjeita.
Eräs ohjeista oli chilipopcornin ohje:
Pilko chili mahdollisimman pieniksi paloiksi.
Laita kattilaan noin desi (tai niin paljon kuin tarvitset) öljyä.
Lisää öljyn sekaan chilipalat ja kuumenna öljy.
Kaada öljy kuppiin chilipaloineen, peitä kelmulla ja laita jääkaappiin.
Oman maun mukaan anna öljyn "höystyä" chiliaromeilla kahdesta neljään päivään.
Valmiista öljystä siivilöi chilipalat pois.
Tee popcornit normaaliin tapaan chiliöljyssä.