Lainaus käyttäjältä: biblo - kesäkuu 20, 2012, 18:03:38 ip
Niin no tokihan se on myös kiinni siitä onko se norminaga 8cm-> vai joku lilliputti. Rohkeasti vaan puolikas, kyllä ne tolet nousee.
Oli varmaa joku lilliputti tuo mun
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: biblo - kesäkuu 20, 2012, 18:03:38 ip
Niin no tokihan se on myös kiinni siitä onko se norminaga 8cm-> vai joku lilliputti. Rohkeasti vaan puolikas, kyllä ne tolet nousee.
Lainaus käyttäjältä: biblo - kesäkuu 18, 2012, 18:43:33 ipLainaus käyttäjältä: Romu - kesäkuu 18, 2012, 14:48:36 ipLainaus käyttäjältä: PP - kesäkuu 18, 2012, 14:04:26 ipLainaus käyttäjältä: Romu - kesäkuu 18, 2012, 13:55:37 ip
Oho mikä kastike, aion tehä tommosta, osaakko sanoa montako naga morichta kannattaa laittaa jos haluaa TULISEN semmosen että maistuu kunnolla muttei että pää räjähtää, ja en oo ees maistanu niitä
Minkä tasoista poppaa olet maistanut? Yksi Naga kolmen desin pulloon tekee siitä suurimalle osalle meistäkin kunnolla potkivaa,
Birdeye chilejä ja tabascoa laitan aina ruokaan mutta se on tulisin mitä oon syöny, ehkä liian raaka chili mulle tuo naga mutta ko oon ne kasvattanu nii pakko mun o jotai niille tehä
Tee kolminkertainen satsi ja siihen yksi naga. Totuttele siihen niin voit nakella nuo tabascot lasinkierrätykseen ja linnunsilmät vaikka naapurille.
Lainaus käyttäjältä: PP - kesäkuu 18, 2012, 14:04:26 ipLainaus käyttäjältä: Romu - kesäkuu 18, 2012, 13:55:37 ip
Oho mikä kastike, aion tehä tommosta, osaakko sanoa montako naga morichta kannattaa laittaa jos haluaa TULISEN semmosen että maistuu kunnolla muttei että pää räjähtää, ja en oo ees maistanu niitä
Minkä tasoista poppaa olet maistanut? Yksi Naga kolmen desin pulloon tekee siitä suurimalle osalle meistäkin kunnolla potkivaa,