tammikuu 09, 2025, 22:15:47 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - beever

1
Mausteet / Paras pöytämauste.
huhtikuu 04, 2010, 19:44:42 ip
1. El Yucateco Red, hyvän makuinen, täydellinen koostumus. 9
2. Löyly, tulinen pöytämausteeksi, löysä, lorahtaa helposti liikaa. 8
3. Iguana Radioactive, tabaskon tunkkainen aromi hallitsee. 3,5
4. Haba taba, hienoinen parannus alkuperäiseen tabaskoon. 2
5. Tabasco, tunkkainen, pahanhajuinen. 1

Tilanne on tälläinen, että on talo täynnä pieniä lapsia, eikä puolisokaan ole mikään tulisen ruoan ystävä. Potkautusta pitää saada siis pöytämausteena. Aiemmin kärsin habataban tunkkaisuudesta, kunnes sain aikaiseksi tilata jotain paljon parempaa.

Laitoin nyt kokeilemani soossit järjestykseen ja ajattelin kysellä, josko joku osaisi tällä perusteella suositella soossia just mulle.


2
Jäkätijäkäti / Vs: poliisit ja uteliiaat naapurit??
tammikuu 15, 2010, 14:30:30 ip
Se on joillekin niin helppoa todeta, että ei kiinnosta, jos poliisit tulevat.

En ole edes ainut tällä forumilla, joka on joutunut valitsemaan puolisonsa ja lampunloisteen välillä. Ja puhe on edelleen pelkistä chileistä.

Minä en tosin valinnut natikkaa.
3
No niin, hulluus voittakoon.

Voiko kukaan perustella järjellä sitä, että pistää moisen tuskaa, kipua ja poltetta aiheuttavan kasvin kasvamaan?

Mitä lajiketta suosittelisit kasvatettavaksi ja miksi? Ja mistä sitä saisi hommattua?

Itse ajattelisin, että mahdollisimman paljon satoa tuottava, mahdollisimman suuri kokoinen kasvi ja tuoreena hyvänmakuinen, niin vihreänä, kuin kypsänä. Tämän kaltainen olisi mielestäni paras vaihtoehto.
4
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / A P U A
joulukuu 10, 2007, 16:34:26 ip
Sitä itänaapurin chilivodkaako tarkoitat, jossa on palkoja pohjalla?
On mielestäni todella pahaa.

Itse todellakin kokeilin poltteeseen kaikkea mahdollista. Kuola valui suusta jatkuvana norona ja helvetti oli irti. Purskuttelin suuta kossulla, eikä se ainakaan pahentanut tilannetta, joskin helpotustakaan se ei tarjonnut.

Niin, olin kyllä täysin selvinpäin.

Kerron kyllä lajikkeen, kun saan sen tietää. Tuntomerkkinä voi todeta, että paprikan näköinen, punainen ja kooltaan n. 6x3,5cm. Olin maistellut vähän kärkeä ja todennut, että hiton tulista on. Sitten vahvimmat palat kertapuraisulla ja jauhantaa niin kauan, että on pakko nielasta.
5
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / A P U A
joulukuu 02, 2007, 22:07:49 ip
Kiitos, helpotti jo. Pureskelin vaaleaa sämpylää jo aiemmin, mutta se ei tuntunut auttavan. Mielestäni jugurtti oli paljon parempaa tähän tehtävään (ingman, rasvaton vanilja).

Nyt tekisi mieli huutaa, kuin Tarzan, mutta lapset nukkuu jo.
Rankkaa...

Edit. escargolle haluaisin todeta, että kerkesin jo purskutella kossulla, ei vaikutusta.

Nyt taidankin lähteä keittelemään teetä...
6
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / A P U A
joulukuu 02, 2007, 21:48:41 ip
Absoluuttinen helvetti, totaalinen turpasauna. Mikä auttaa? Mitä suuhun tuomaan helpotusta? Mistä apua?

Vastaa nopeasti!