Moi
Meksikolainen kaverini sanoi, että The chili meksikolaiseen ruuanlaittoon, ainakin hänen alueellaan, on Chile Ancho. Ilman tätä ei esim. kunnon Enchiladaksiakaan synny. Saakos tuota mistään Suomesta, siis tuota kuivattua versiota. Vissiin taitaa olla Ancho Poblanoa, vaikkei tuo kaveri sitä sillä nimellä tunnistanutkaan... Oma tietämykseni rajoittuu n. viiden peruschilin (habanero jne.) tunnistamiseen.
Kiitokset jo valmiiksi!
Malli:
http://cocina-mexico.com/glosario/g-chiles/chi-ancho.html
Meksikolainen kaverini sanoi, että The chili meksikolaiseen ruuanlaittoon, ainakin hänen alueellaan, on Chile Ancho. Ilman tätä ei esim. kunnon Enchiladaksiakaan synny. Saakos tuota mistään Suomesta, siis tuota kuivattua versiota. Vissiin taitaa olla Ancho Poblanoa, vaikkei tuo kaveri sitä sillä nimellä tunnistanutkaan... Oma tietämykseni rajoittuu n. viiden peruschilin (habanero jne.) tunnistamiseen.
Kiitokset jo valmiiksi!
Malli:
http://cocina-mexico.com/glosario/g-chiles/chi-ancho.html