lokakuu 06, 2024, 03:27:26 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Eltax

1
Ajattelin käyttää hydrolannosta ja salpietaria chilien lisäksi tomaatin ja lehtisalaatin vesiviljelyssä.

Osaako kukaan antaa vinkkiä, minkä verran noita kannattaa annostella tomaatille ja salaatille? Tomaatin olen käsittänyt kasvavan samoilla litkuilla kun chilitkin, mutta tuon salaatin kanssa olen täysin hukassa =)
2
Tänään tuli ja tänään heitän postilaatikkoon, eli keskiviikkona pitäs olla seuraavalla.


- Juha
3
Kodin mausteinen kokkaus / Texas Peteä Tampereelta?
helmikuu 26, 2008, 18:17:12 ip
Lainaus käyttäjältä: "Jesse"
Lainaus käyttäjältä: "SPORE"
Lainaus käyttäjältä: "JanneL"
Lainaus käyttäjältä: "arse"Ei, mutta maahantuojalta http://www.fortdeli.fi/?1;2;5200;200.5200.html sitä saa gallonan (3.78l) pulloissa, minimitilaus 4 gallonaa :) hinnaksi muistaakseni tuli 27e/gallona.

EDIT: Toi texas pete hot sauce on sitä mitä saa siipien kanssa ravintoloissa, ei buffalo wings sauce


Aika tömäkkä kertatilaus... Sivuilla puhutaan myös isoista tukkuliikkeistä. Onko kukaan tehnyt havaintoja Tampereen tai Jyväskylän tukuissa?



Keskon noutotukussa Kesprossa Nekalassa myydään Texas Pete'a, gallonan kannu maksaa 21 euroa. Tampereen pari siipiravintolaa myy samaa kamaa puolen litran pulloissa kiskurihintaan n. 10 euroa/pullo.



Tuolta ilmeisesti onnistuu ostaa ihan normaali kuluttajakin vai osteletteko firman piikkiin ?


Ei onnistu, tarvii olla tukkukortti jotta edes pääsee sisään.
Vaan firmat voi saada ko. kortin.
4
Edistyneempi chilinkasvatus / ultraäänivesihöyryhydro
helmikuu 06, 2008, 20:43:25 ip
Kannattaa käydä peukusta kysyyn, aiemminkin webbi näytti, että loppu ovat, mutta ainakin Tampereen myymälässä oli hyllyssä.
5
Kodin mausteinen kokkaus / huippu kebabliha resepti!
heinäkuu 10, 2006, 01:23:44 ap
Viime talvena kun testasin kebabin tekoa niin laitoin puolet naudan- ja puolet lampaanjauhelihaa ja todellakin hyvää tuli.
Lihan rakenteen sai helposti rikottua kun vaivasi tarpeeksi kauan taikinakoukuilla, aika kivuttomasti loppuen lopuksi meni ja tasaista tuli.