tammikuu 10, 2025, 11:49:19 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Jimbo

1
Olen asian ymmärtänyt, niin, että kyseiseen käyttötarkoitukseen chilin pitäisi olla juuri jokin korealainen laji. Eivät kuulemma ole iha niin tulisia kuin Thai-chilit ja maku on myös jotenkin kai "makeahko".

Löytyyköhän tuota Yung Ko (tai jotain muuta korealaista) -lajiketta Suomesta, ja mistähän sen perään voisi kysellä ? Itselläni asiaan vasta perehtyneenä ei ole näistä chilin kasvattajista yms. mitään tietoa, mutta toivottavasti joku pystyy auttamaan.
2
Terve, ensimmäinen postaus tänne foorumille, ja toivottavasti tuli oikeaan paikkaan.
Olen kimchin ystävä ja tuli vuosi sitten Japanissa asutessa syötyä aika hullun lailla tuota, ja nyt olen Suomessakin jatkanut, mutta: ei maistu samalta, ei sitten millään. Ongelma onkin juuri tuo kirkkaan punainen,korealainen chili-lajike, jota pitäisi löytää, että saisin tehtyä kunnon kamaa.
http://www.flickr.com/photos/eviljungleprince/105605044/

Mikähän lajike mahtaisi olla kyseessä, ja löytyykö mahdollisesti Suomesta myytävänä. Jos ei, niin mistäköhän oli mahdollista tilata.

Kiitoksia avusta.