tammikuu 08, 2025, 21:52:59 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Tammiston nagasiivet

Aloittaja Aji Inferno, syyskuu 17, 2011, 23:40:29 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Eipä tämä wanha tahtonut uskoa harottavia silmiään, kun tänään Tammiston Citymarketissa haahuili ja yleistä paheksuntaa herätti... Wanha pasca näki palvelutiscillä kananSIIPIÄ. Ja hän näci niissä jotenkin lupaucsia antavia tekstejä, jotka viittasivat hennosti "kuumuuteen"...  Ja niin pääsi tapahtumaan, että parin possupaholaisen ostotapahtuman yhteydessä kuuli hän myyjältä taikasanan: "naga..."  Ja niinpä noita oletettuja nagasiipiä päätyi jääkaappiin parikin pussillista. Tätähän ON odotettu...!  ;D

Taitaa olla aika alkaa lämmittää uunia ja katsoa millaiseen lentoon naga kanan voi viedä..?

Aji Inferno

syyskuu 18, 2011, 02:10:00 ap #1 Viimeisin muokkaus: syyskuu 18, 2011, 08:58:53 ap käyttäjältä Aji Inferno
Nonniin... Paistettu ja maistettu. Ja, ikävä kyllä, tällä kertaa kokemus oli pettymys. Nämä siivet kyllä maistuivat ihan perushyviltä, mutta minkäänlaista (kirjaimellisesti) tulisuutta niissä ei ollut, eikä liioin (myyjän lupauksista huolimatta) vähäisintäkään nagan aromia. Sanoisin, että kokemus oli yhtä kuin massavalmistajien "hot wings" -paketeissa, mutta ehkä vielä niitäkin miedompi. Tarkoitettu kaiketi ihmisille, jotka eivät ole lainkaan tottuneita chiliin, eivätkä siedä käytännössä pienintäkään "poltetta".

Tässä jälleen kerran se yksi ongelma: "hot" kun merkitsee niin täysin eri asiaa chiliin tottuneille ja siihen tottumattomille. Kun samalla (mainiolla) lihatiskillä sitten on sekä taviksille maustettuja, että oikeasti potkivia tuotteita samankaltaisten tuoteselosteiden kera, ja myyjätkin välillä tahtomattaan hämäävät ("joo, siinäkin on sitä maailman vahvinta chiliä"), on välillä ihan mahdotonta tietää mitä saa. Lihatiskillä huomion kiinnitti myös Lemon Drop -kanasta käytetty ilmaisu "Tulinen". Jos ja kun esim. possupaholaiskääryle on oikeasti tulista, tuo sinänsä herkullinen kana ei muistikuvani mukaan ole "tulinen" ollenkaan. Tai jos se on tulista, niin possu ja nautapaholaiset ovat sitten mallia "hirmutulisia". :) Tarvittaisiin ilmeisesti johdonmukaisempi linja näiden merkinnöissä - miten olisi esim. jonkinlainen värikoodaus? Tasot voisivat olla vaikka: valkea = tavisten perusruoka, keltainen = tavisten "tulinen" eli oikeasti mallia "mausteinen", ja punainen = aikuisten hottia mallia possupaholainen? Mitäs arvon Lihamestarimme tuumaa? :)

Lihamestari

Noista siivistä:
Mun työvuorot meni alkuviikosta uusiks ja päin persettä, joten en ole ollut tekemässä noita siipiä! Eikä niitä mun mielessä ollee suunnitelman mukaan ole myöskään toteutettu! :(
Siipien oli tarkoittus olla BBQ maustettuja ja ERITTÄIN TULISIA! Näin niitä ei oltu tehty, sorry! Mun duunivuorot ryssittiin siihen malliin, että en missään vaiheessa ole ollut edes tekemisissä tiskin hoitoa tuuranneen henkilön kanssa... :-\
Mä yleensä suunnittelen nuo tuotteet ja teen niistä ensimmäiset koeversiot, maistan ja koepaistan, ennen kun laitan myyntiin!
Voit vaan kuvitella miten käy, jos joku muu ryhtyy tekemään tätä kuviota ja unohtaa tosta edellisestä litaniasta pari kohtaa...
Ehkä ensi viikolla päästään tekemään hommaa, niin kun pitää...

Tästäkin voi laittaa palautetta sähköpostiin, mä voin sitten meidän myymäläpäälikölle, joka näihin vastaa, että kuinka vaikeaa näitä tuotteita on suunnitella ja kehitellä vapaapäivinä tai iltavuoroissa! ;)

Cristallikanasta ja LemonDrop lohesta käytetään merkintää TULINEN, koska näin sen tavallinen kuluttaja mieltää ja kokee!
Keskivero kuluttajan mielestä tämä on itseasiassa erittäin tulinen, vaikka monen asialle vihkiintyneen mielestä potkua ei ole juuri havaittavissa.

Paholainen-tuotesarjaa mainostetaan EXTRA tai ERITTÄIN TULISENA! Tästä myöskin asiakasta pitäisi varoittaa ja kokemattomille tarjota maistiaista...
Tietysti asiakkaan kerran toteama, "syömäkelvottoman tulista" vois olla yksi vaihtoehto...

Värikoodien kanssa ei voida enää lähteä pelleilemään, kun värikoodit on käytössä pakatussa lihassa, kuvaamassa lihojen käyttötarkoitusta!

Näiden nimeämisessä pitää kuitenkin ottaa huomioon, mistä asiakaskunta meillä koostuu...

Pitäisköhän käytä ostamassa Tiimarista UV-Tussi ja merkitä näillä hinnannäyttöihin salamerkkejä, mistä chlipäät voisivat lukea niitä uv-fikkareiden kanssa?!?!? ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Olinkin 99,9% varma siitä, ettei Lihamestari ollut näitä siipiä maustanut!  ;D  No, nyt tiedämme totuuden. Ei silti, vahinko ei ollut valtaisan suuri. Hinta näissä ei ollut kova, ja maku siihen nähden ihan kohtuullinen. Hot wingsejä nämä vain eivät ole (vielä pussillinen jääkaapissa odottamassa - mietin, miten niihin saisi ehkä hiukan lisäytyä...), siinä se. Ehkäpä asiasta voisi tosiaan laittaa palautetta, jotta tietyt epächilistyneetkin tahot Tammistossa ottavat asian vakavasti. ;)

Eräänlainen referenssi voisi olla Henry's Pubin XXX Hot wingsit hesan Kampin kyljessä. Niiden potku on hyvinkin Tammiston Paholaiskäärylöiden luokkaa, mutta se on tuotettu Cayennella ja viinietikalla, eli se on myös pistävää, ja voisi kieltämättä maistua paremmaltakin. Arvelisin kyseessä olevan Texas Peten vahvimman soosin, tai jotain vastaavaa.

En epäile *hetkeäkään*, etteikö Lihamestarimme kykene kylmän rauhallisesti pistämään palloa maaliin (hmm... katselin juuri FC Inter - HJK futismatsin, sorry ;) ) - ja kehittämään jotain aivan taivaallisesti noita kilpailijoita parempaa. Jumalaisia Siipiä!! :D

Aji Inferno


Lihamestari

Huomennan on vielä yksi iltavuoro lusittavana ja keskiviikkona palaan taas aamuputkeen! (toivottavasti)

Heti tämän tapahduttua ryhdytään taas naganhuuruisiin suunnittelupuuhiin! :)
Mitä luultavimmin siipiin tullaan laittamaan Nagaa ja Habanero sudden deathia! :)

Mielessä on suht makea, colaan taittava bbq soossi... Ja sanomattakin selvää on se, että näistä tehdään PAHOLAISEN siivet! ;)

Rocotoerää odotellessa... ::)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Jahvetti

Eli saattaisit olla perjantaina puoliltapäivin paikalla, jos saan aikaiseksi tulla hakemaan "vahingonkorvauskanaa"? ;)

Paholaisensiivet voi olla vielä liikaa meikäläisen herkille limakalvoille...
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

Juu, siellä se lappu on seinällä! :)
Meinasin jo laittaa yyveetä, että ootko unohtanu?
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Jahvetti

En oo unohtanu, mutta se kauppareissun pituus (n.60 km) ei ihan jokaisen työpäivän jälkeen ole kaikista houkuttelevin ;)

Tulen kyllä, vaikka jo sanoinkin että ne "sekunda-kanat" oli oikein hyviä, kunhan informoin.

Toki uusi setti tarkoittamallasi tulisuudella kelpaa ilmaiseksi!!!
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

Jep!
Nyt ne on tehty, niin kun pitää! :)
Tosin ollaan muutamaan erään jouduttu käyttämään jauheesta tehtyä maustevoita, ton pilkkuvirheen takia!

Minkäs verran noita kanoja tehdään?
Ne nääs ei tainnu olla viikonlopun sotasuunnitelmassa, joten tehdään sit tilauksesta ja nimellä noudettavaksi! :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn