Spontaneous Combustion Hot Sauce / Southwest Specialty Food

Aloittaja Jonni, helmikuu 03, 2005, 18:59:46 ip

« edellinen - seuraava »

Jonni

Made from: Water, Habanero pepper, vineger, capsicum extract, salt, garlic, spices and xanthan gum.

Tulisuus: 100000-300000 Scovillea

Sain käsiini tämän pullon eräältä tutultani, jolle pullon sisältö oli yksinkertaisesti liian tulista :-) minäpä en pistänyt vastaan :)

Ja loistavan hyvä löytö kyseessä onkin, pykälää laimeampi kuin 357 Mad Dog, ja maultaan _paljon_ paremman makuinen, ei pilaa ruoan makua vaikka laittaisi vähän ronskimminkin, mutta antaa potkua melkein yhtä paljon, varmaan pure capsicum extractin ansiosta.

Tämä on tällähetkellä minun numero1 ruoan laitto pullo, tulee aina sujautettua vähän jos tekee jauhelihakastiketta, kanawokkia, lihapataa, tai mitä vaan.

Aji Inferno


svalli

Mulla on tyopoydallani saman firman Spontaneous Combustion peanutteja ja niihin olin tosi pettynyt, silla ne on meikalaisellekin aika mietoja. Niihin oli pakko laittaa lisaa potkua Meksikolaisella hedelmille tarkoitetulla chilijauheella, joka on kylla aika hottia tavaraa. Nyt ne pahkinat vasta tuovat hien pintaan.

Se Meksikolainen chilijauhe on tosi hienoa ja sen kanssa pitaa olla varovainen, ettei sita syodessaan veda nenaonteloihin. Mina tykkaan nykyisin syoda paarynat ja melonit silla terastettyna. Jauhetta on kuitenkin lisattava hyvin varovasti silla muuten hedelman syonti ole mikaan nautinto.
Ei reisuus rikastu, mutta viisastuu...