tammikuu 11, 2025, 01:53:02 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Oikeasti hyvää juustoa.

Aloittaja Eric Sour, marraskuu 11, 2012, 23:29:07 ip

« edellinen - seuraava »

Eric Sour

Enpä tiedä löytyykö marketeista taikka jostain erikoisliikkeistä, mutta löysinpä tuolta Elmamessuilta jonkun brittikojun, josta sai oikeasti todella hyviä cheddareita. Mukaan tarttui Cheddar with jalapeno peppers, jossa ihan oikeasti maistuu jalapeno, ja Scorcher cheddar.
Näistä jalluversio on varmaankin paras cheddar jonka olen ikinä maistanut, ja scorcherkin ihan hyvä. Tokihan myös muitakin tosi hyviä oli tarjolla, mutta käteisvarannon ollessa rajoitettu, jouduin tyytymään noihin kahteen. Tuota scorcheria mainosti herrat jotta, mausteisin juusto tällähetkellä maailmassa. Tiedä häntä, mutta ihan kiva pikku polte siitä löytyi. Mutta tuo jalluversio... jotain todella hyvää.
Niin ja nämähän siis oli tuotemerkkiä The cherry tree, tuolta dorsetista päin.

chilimieli

Lisättäköön, että liiteri myi ainakin vielä keväällä oikein maukasta chilicheddaria kohtuu hintaan.
Ei nyt mikään megapolte, mutta sitä sentään löytyi. Itse juustokin oli mukavan makuista, pakkauksen ilmoitus "juustoa" piti siis paikkansa.

Noli Me Tangere

Meillä on tykästytty tuohon "Välimeren goudaan". Löytynee useammankin K-Marketin juustohyllystä.

ChIlIDoG

valion chili mustapekka on ainaki aivan kauheeta kuraa.

Herra 47

nuo manchego juustot ainakin kuuluvat nykyään omiin suosikkeihin kuten juustoportin gruyere (8kk) myös juustoportin tilsit on maukasta...


kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

jortikka71

tammikuu 22, 2013, 18:02:57 ip #5 Viimeisin muokkaus: tammikuu 22, 2013, 18:04:55 ip käyttäjältä jortikka71
Ehdoton ykkönen nykyään mielestäni on Kolatun Valma Brie. Voittaa nuo markettien bulkki- kumibriet mennentullen ja edestakaisin..
Sen kun ostaa vielä hyvin lähellä parasta ennen päiväystä ja antaa vielä olla pari päivää jääkaapissa, niin jösses kun on tajunnan räjäyttävää.  Ja tietysti huoneenlämpöön ajoissa. Mutta huom! Ota juustopala kelmusta kun otat juuston temperoitumaan..on nimittäin sen verran valuva jousto kyseessä, että menee muuten kelmun kanssa sotkemiseks..

http://www.kolattu.fi/valma_lehmanmaitobrie