Paras mieto ja makea lajike sellaisenaan syötäväksi???

Aloittaja jumprahuitti, marraskuu 20, 2006, 13:58:06 ip

« edellinen - seuraava »

jumprahuitti

Itse tykkäsin PI441551, todella raikkaan makea ja mieto... :lol:
Sen sijaan kovin kehuttu starfish maistui ummehtuneen tympeälle, missä vika? (Fataliin siemenistä kasvatettu)

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "jumprahuitti"Itse tykkäsin PI441551, todella raikkaan makea ja mieto... :lol:
Sen sijaan kovin kehuttu starfish maistui ummehtuneen tympeälle, missä vika? (Fataliin siemenistä kasvatettu)


Vaihtelu on aina kasvuolojen mukaan suurta - eikä esim. Starfish ole lainkaan mieto lajike (paitsi aivan reunoiltaan). Todella maukkaista miedoista lajikkeista voi mainita:
- Poblano
- Chilaca
- Mirasol
- Cascabel

Muitakin on, toisissa lajeissakin. Noista kannattaa silti aloittaa! :-)

AirMan

Anttilasta tilatun "keltaisen chilin" marjoista tuli makeita ja mietoja. Ainoastaan siemenissä on hieman potkua. Lajike muistuttaa kuvien perusteella hyvin paljon cheyenneä, mutta marja ei ole oranssi vaan keltainen.
Varmaa tietoa ei ole, mutta tämäkään ei ole varma tieto, koska varmaa tietoa ei ole.

ChaiN

sweet wrinkled old man
=
hassun näkösiä chilejä mitkä oli ihan loistavia kun tunki paprikan sisään ja laitto uuniin.
chileistä jäi paprikan sisään makeaa lientä ja juuri sopivasti poltetta.
voi syyä kuitenki vaikka suoraan puskasta, ei oo liian tulista.
oispa aina Kesä...
mut Jossain paistaa aina...