tammikuu 10, 2025, 16:20:01 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


habaviina

Aloittaja Jussi_2, toukokuu 26, 2006, 19:24:16 ip

« edellinen - seuraava »

Tupakka

Lainaus käyttäjältä: "Jussi_2"En oikein edes ymmärrä miten tästä pullosta tuli näin nopeasti ja pienellä määrällä näin vahvaa.. maistoin pienen lusikallisen ni rupes jo kurkussakin painamaan.. ja polte kestää pitkään.. tänään tarjoan tätä hyväuskoiselle kaverilleni snapsilasillisen.. :D ja 0,35l pullossa oli vain 2 habaneroa 1 päivän ajan... taisi sattua tuliset habanerot kyllä pulloon... laitoin neljään osaan habat, siemeniin päivineen.. :D mitään en poistanu.. :D


Jos Jussilla on näin vahvaa jo päivän jälkeen, niin kuinka vahvaa makeella sitten on jo??

EDIT: Ainiin ja jos haluatte koht. puhasta kapsaisiinia niin tislatkaapas tuo etanoli pois tuosta. Vai oliko se toisinpäin. Kuitenkin.
Joo.

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "Tupakka"
Jos Jussilla on näin vahvaa jo päivän jälkeen, niin kuinka vahvaa makeella sitten on jo??

EDIT: Ainiin ja jos haluatte koht. puhasta kapsaisiinia niin tislatkaapas tuo etanoli pois tuosta. Vai oliko se toisinpäin. Kuitenkin.


Meinaatkos, että vain haihdutetaan viunakset pois ja jäljelle jää kiteistä kapsaisiinia? Tätäthän pitää kokeilla...
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

e-Boy

Lainaus käyttäjältä: "VilleV"
Etanolin   kiehumispiste 78,37 °C on turhan korkea tislaamiseen, kapsaiini kun haihtuu jo 62 - 65 °C.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Etanoli
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kapsaisiini

Noin ainakin näyttäis onnistuvan
"Habanero ja sitä tulisempi on siitä hyvää, että sitä voi syödä vaikka pilaantuneena: Maha menee sekaisin joka tapauksessa."
Meikän aloittelijan päiväkirja.

Lare78

Mutta voi voi, mitä kaikkea sillä kiteytetyllä kapsaisiinilla voisikaan tehdä.
Sitähän voisi vaikka sekoitella ravintolassa suolapurkkeihin ihan jekkumielessä tms... :twisted:
...no en ollu tosissani!
Krapulan parantaminen viinalla on yhtä tarkkaa hommaa kuin ripulin parantaminen piereskelemällä!