kesäkuu 29, 2024, 05:39:04 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Kotivaran Chili-Venäläinen

Aloittaja Jahvetti, helmikuu 10, 2011, 14:11:35 ip

« edellinen - seuraava »

Jahvetti

Vaimolla tarttui kaupasta matkaan paketti Kotivaran Chili-Venäläinen meetvurstia.
Erittäin hyvä meetvursti pippurivenäläisen tapaan,jossa mausteseos (mukaanlukien chili), on siis makkaran pinnalla. Eli ei mitään tulista, mutta mukavasti on saatu chilin hienoista poltetta mukaan.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Hapa_Nero

Pitää maistaa.
Onko missä kioskissa helpoiten löydettävissä?

S? SS? Vai KKK?  :D

PP

Ei ollut säväyttävä kokemus. Polttelee hieman suupieliä mutta muuten tämä on oletetun vähäpotkuista normaalia metukkaa. Toki meetvurstin ystävänä tätä syö ennenmmin kuin perustavaraa, mutta omilla mausteilla saa paremman tuloksen.

Itse ostin Prismasta, mutta tätä löytyy varmaan kaikista isommista kaupoista.

Ryhis

Kotivaran chilimeetwursti oli Suomalainen chilituote parhaimmillaan! Pari tyyliteltyä annuumia paketin kannessa, tuoteselosteessa taisi lukea "kajannepipuri" eikä maussa huomannut yhtään mitään.  ;D
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Jahvetti

Nykyään ei hevosenlihaa käytetä meetvursteissa juurikaan, paitsi nämä pienemmät pajat. Siksikin jo hyvä makkara, eikä chili sitä ainakaan pilaa.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - helmikuu 11, 2011, 10:21:48 ap
Nykyään ei hevosenlihaa käytetä meetvursteissa juurikaan, paitsi nämä pienemmät pajat. Siksikin jo hyvä makkara, eikä chili sitä ainakaan pilaa.


WTF?

Saarioisen kotimainen metwursti ja saman pajan kevyt metukka ovat silminnäkijähavaintojen mukaan ainoat hevosettomat meetwurstit?
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Jahvetti

Ainakaan HK:lta, Atrialta eikä mainitsemaltasi Saarioiselta löydy ainuttakaan meetvurstia, joihin olisi käytetty hevosenlihaa.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Ryhis

Meidän alepassa on pelkästään hevosellisia makkaroita. Täytyy käydä tutkailemassa.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

SK

Makkarateollisuus ei juurikaan käytä enää hevosenlihaa koska se on kalliimpaa.

http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2011/02/24/miksi-meille-syotetaan-tallaista-roskaa/20112692/139

Mahdollisimman halpaa paskaa vaan, makuahan voi korjata E-vitamiineillä.

InkRose

Ainakin tän kylän maatilatorilla on heppaleikkele paljon possujakin halvempaa silloin kuin on saatavilla. Niin koostumus kuin makukin aika liki vanhaa kunnon kannuswurstia eli rakenteeltaan suht ilmavaa tavaraa, ei hassumpaa ollenkaan. Olisko ollu jonku 8-10 euroa kilo tjsp...