heinäkuu 01, 2024, 08:15:43 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Huviretken chilimenu

Aloittaja Rundari, tammikuu 24, 2011, 21:56:57 ip

« edellinen - seuraava »

Rundari

Onkos kukaan käynyt vielä testaamassa ko. mestoissa tuota menua. http://www.huviretki.fi/ruoka_ja_juoma/fi_FI/hotchili/_files/84710148416929943/default/Restel_Hot_Chili_kevytmenu_A4_RAVINTOLAT.pdf
Itseäni kiinnostais mennä testaamaan toi burgeri/wings ateria. Kertokaas mielipiteitä onko mistään kotosin jos joku on jo kerinnyt testaamaan.

Kaltsu

Kun on kyse Restelin ravintolasta niin jättäisin väliin. ;)
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Ryhis

On moraalisesti väärin ruokailla "ravintoloissa" joiden ruokalistat ovat koristeltu jonkin teeman mukaan, ja joissa annoksen perässä on ritirimpsu kirjaimia selventämään millaiselle vammaiselle kyseinen annos sopii.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Kebabmaniac

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - tammikuu 25, 2011, 11:17:37 ap
On moraalisesti väärin ruokailla "ravintoloissa" joiden ruokalistat ovat koristeltu jonkin teeman mukaan, ja joissa annoksen perässä on ritirimpsu kirjaimia selventämään millaiselle vammaiselle kyseinen annos sopii.


Komppaan. Täysillä. Ja kärsin - normiarkilounas Unicafessa ja lähin "ravintola" Chico's...Suomessa on maailmanluokan elintaso.


PP

Lainaus käyttäjältä: KebabManiac - tammikuu 26, 2011, 17:51:03 ip
Komppaan. Täysillä. Ja kärsin - normiarkilounas Unicafessa ja lähin "ravintola" Chico's...Suomessa on maailmanluokan elintaso.


Otan osaa kärsimykseen ja kärsin tasan samaa itse. Oletko kenties Viikissä?

Kebabmaniac

LainausOtan osaa kärsimykseen ja kärsin tasan samaa itse. Oletko kenties Viikissä?


Napakymppi. No, El Karim on sentään suht lähellä.

On-topic (kokkaus): Eilinen Rajah'in valmiskastikkeella tekemäni currysäätö ei tykännyt ollenkaan pahaa pienestä säätämisestä pain100%:lla. Vinkkejä otetaan vastaan jos joku tietää hyvän vindaloo-valmiskaman (siis sellaista tahmamausteseosta ei valmiskastiketta), sellanen olis kiva kaapissa.

manux

Lainaus käyttäjältä: KebabManiac - tammikuu 27, 2011, 17:51:07 ip
LainausOtan osaa kärsimykseen ja kärsin tasan samaa itse. Oletko kenties Viikissä?


Napakymppi. No, El Karim on sentään suht lähellä.

On-topic (kokkaus): Eilinen Rajah'in valmiskastikkeella tekemäni currysäätö ei tykännyt ollenkaan pahaa pienestä säätämisestä pain100%:lla. Vinkkejä otetaan vastaan jos joku tietää hyvän vindaloo-valmiskaman (siis sellaista tahmamausteseosta ei valmiskastiketta), sellanen olis kiva kaapissa.


Suosittelen http://www.seasonedpioneers.co.uk/seasoning_detail.aspx?ID=488&name=Vindaloo%20Spice%20Blend

Tuo mesta tarjoaa todella laadukkaat mausteet. Ihan eri sfääreistä kuin etnokauppojen läpinäkyvissä pusseissa olevat väljähtyneet mausteseokset.

masaiman

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - tammikuu 25, 2011, 11:17:37 ap
On moraalisesti väärin ruokailla "ravintoloissa" joiden ruokalistat ovat koristeltu jonkin teeman mukaan, ja joissa annoksen perässä on ritirimpsu kirjaimia selventämään millaiselle vammaiselle kyseinen annos sopii.


Tähän kommenttiin on kyllä pakko tarttua,offotpiciksi vaikka vähän meneekin. Meinaatko etten esim minä voisi käydä emäntineni missään "fiinimmässä" ravintolassa syömässä,sillä minulla on vakava pähkinäallergia sekä vaimoke on melko vahvasti laktoosi-intolerantikko. Näitä asioita ei välttämättä mainita ruokalistassa, eikä jokaisen annoksen kohdalla viitsisi tarjoilijaltakaan kysyä. Samoin sattui silmään kantasi, jonka mukaan olemme siis vammaisia.

Eikä ne ketjuravintolatkaan nyt kaikki niin berbedoksesta ole. Itse olen mm. Syönyt pihviä jos jonkinlaista monenlaisessa paikassa, mutta parhaan pihvini olen syönyt Vaasan Rossossa. Lahden vastaava onkin sitten jo ihan eri luokkaa...

Ryhis

^ Mattson on kuitenkin melko varmasti sellainen fiksu ihminen joka tietää ja tuntee omat allergiansa, eikä esimerkiksi tuhlaa tarjoilijan aikaa tenttaamalla onko "lasagnessa keliakiaa kun mulla on gluteiininiton ruokavalio ja onko kermainen lohikeitto tehty soijamaitoon?"

Itsekin olen pähkinäallergikko ja teelusikallinen kiivihedelmää salpaa hengitystiet. Olen tosin kummasti huomannut, että en ole ikinä joutunut ravintolassa tekemään asiasta numeroa! Ehkä olen älykäs? Ehkä elämälläni on muuta sisältöä kuin leikkiä kuningasta ravintolassa!

Naapuripöydässä oli "akateemisesti koulutettuja nuoria naisia", seurueen jokaisella jäsenellä oli kaksi tai kolme eri allergiaa/yliherkkyyttä. Kun sitä tilausrumbaa oli kuunnellut varttitunnin ja naisilla alkoi jo mennä itsekin asiat sekaisin, kuka oli allerginen suolalle ja ketä sipuli pieretti, teki mieli mennä ojentamaan seurueelle viiskymppinen ja kehoittaa heitä menemään taksilla HYKSiin juomaan haaleaa keitettyä vettä.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

masaiman