Encona South American Tropical Pepper Sauce - Enco, Jamaika

Aloittaja Jonni, helmikuu 19, 2005, 18:20:47 ip

« edellinen - seuraava »

Jonni

142ml, Mango(39%), Cane Vinegar, Brown Sugar, Passionfruit(11%), Habanero Peppers, Lemon, Sea Salt, Preservative: Potassium sorbate.

Tampereelta Tullintorin punnitse & säästässä ton bongasin, näytti olevan hyllyssä viittä tai kuutta laatua noita Encona kastikkeita, kaikki edulliseen 2e puteli hintaan, osa näissä threadeissa jo arvosteltu, ja itsekin käyttänyt original versiota ennen, joten otinpas tuonkin testaukseen kun ei ole ennen ole käsiini hypännyt.

Medium tulinen, joten pystyy lorauttelemaan isompiakin määriä ruoanlaiton yhteydessä, varsin hyvä johonkin sweet&sour tyyppiseen kokkaukseen. Puteli saattaa tyhjentyä aika nopeasti jo parilla kokkauskerralla.

T: Jonni