lokakuu 07, 2024, 08:25:25 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


naga/trinidad scorpion lasagnette.

Aloittaja Lassi-s, helmikuu 27, 2012, 18:59:40 ip

« edellinen - seuraava »

Lassi-s

ajattelin oman lempiruokani ohjeita kirjoitella, joten tässä lasagnette mun reseptillä. hyvin helppo ja nopea tehdä.

-800 grammaa jauhelihaa
-2 knorrin lasagnette pakettia.
-trinidad scorpion pyreetä ja nagajolokia pyreetä.
-pari sipulia

-ruskista jauheliha ja sipuli samaan aikaan. kaada pakkauksien jauheet jauhelihan joukkoon ja sekoita huolella. lisää litra vettä ja litra maitoa. lisää heti 1 ruokalusikallinen trinidad scorpion pyreetä ja 2 ruokalusikallista nagajolokia pyreetä jotta tulisuus ehtii tulla esiin. tulisuus lisääntyy sitten jonkun verran siellä uunissa joten kastikkeesta ei kannata tehdä sellaista että sen pystyy just ja just syömään koska uunista tulon jälkeen sitä ei sit irvistelemättä syö.

voitele iso vuoka VOILLA. kippaa pastat pohjalle, soosit perään ja uuniin . HUOM jostainsyystä noissa valmispakkauksissa mausteseospussin vahvuudet on eri vahvuisia, eli joku maistuu mausteisemmalta kuin toinen joten ennen vuokaan kaatamista maista ettei ole liian mausteista, ja jos on niin lisää maitoa joka pehmentää makua. älä myöskään kaada toista pussia heti kokonaan jos sattuu oleenkin liian mautonta jotta jää sitten jäljelle jotain mitä lisätä. koittaa saada pikkuhiljaa sellaisen oikean mausteisuuden omaan makuun ennenkuin kippaa soosin vuokaan.

kokeilkaa. on hyvää. seuraavaks kun teen tuosta tulisen kerma, mustapekka tuorejuusto makkaragratiinin niin naputtelen ohjeen tänne jos joku sattuu kiinnostuun, se on mielestäni juuri uunesta tulleena parempaa kuin mikään ruoka mitä ravintolasta saa, pehmeää ja tulista.

S.Y.L.B

Lassi-s

vikku vinkki. jos teille jää ylitse tuosta lasagnetten valmispakkauksen sitä kastikeainesjauhetta niin saatte aika törkeen hyvän soosin kaatamalla kylmää maitoo kattilaan sopivasti, siis sen verran mitä arvelette tuon kastikejauheen saostavan sopivan paksuiseksi. sitten poppamiehen noutaja (1milj scovillea) kastiketta joukkoon. eli kylmän maidon joukkoon setit ja sitten levy kolmoselle, vispaatte kokoajan kunnes rupee hiukka saostuun. käy oikeastaan ihan joka ruoan kanssa kastikkeena. itse laitoin nimenomaan siksi tuota noutajaa koska siitä ei tule mitään sivumakuja, ainoastaan tulisuutta.

itse tein tuollaisen. maku on aivan järjettömän hyvä, mutta pääsipä käymään vahinko ettei osannut kunnioittaa tuota 1 miljoonan scovillen tulisuutta ja lurahti snadisti liikaa, ja tuon tulisuusluokan seteillä se ei ole kuin pari tippaa uutetta. korventavaa ja hyvää.
S.Y.L.B

Jahvetti

#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013