heinäkuu 01, 2024, 07:38:21 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Lidlin chilipizza

Aloittaja SheiK9ni, lokakuu 19, 2014, 21:48:47 ip

« edellinen - seuraava »

SheiK9ni

En löytänyt erillistä osiota eineksille, joten tämä lienee oikea paikka kertoa että Lidlin myymä chilipizza on vähintään hintansa arvoinen. Yleisesti ottaen jos yrittää ostaa jotain tulisempaa (Uncle Bens-kastikkeet, Pirkan pastakastikkeet ym.) niin niissä ei ole chiliä kun nimeksi. Lidlin pizza taas on niin tulinen ettei oikein viitsi tottumattomalle tarjota.

Kärsä Babar

Tulinen oli kyllä, mutta maku ei ollut kummoinen.
Ei tule ostettua toisten. Mielummin tunaan paremman makuisesta itselle sopivan tulisen.
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

Miquel

Viikonlopuksi anoppilaan mennessä ihan soiva lätty, jollei ole varannut kyläilyn ajaksi mitään omia mausteita mukaan. Tulisuutta markettipitsaksi suorastaan hirvittävän paljon.  :D
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

SheiK9ni

Lainaus käyttäjältä: Miquel - lokakuu 19, 2014, 23:36:30 ip
Tulisuutta markettipitsaksi suorastaan hirvittävän paljon.  :D

Nimenomaan. Vaihtoehdoksi jää tehdä itse alusta asti tai tuunata muita valmispizzoja.

Whili

Lainaus käyttäjältä: SheiK9ni - lokakuu 19, 2014, 21:48:47 ip
En löytänyt erillistä osiota eineksille, joten tämä lienee oikea paikka kertoa...

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7747.0 lienee parempi osoite  8)

Miquel

Ja löytyy jopa oma ketju koko pitsalle. Et vain vaivaudu käyttämään hakua?

Lidlin inferno pitsa
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Huru-ukko

Lainaus käyttäjältä: Miquel - lokakuu 20, 2014, 06:29:56 ap
Ja löytyy jopa oma ketju koko pitsalle. Et vain vaivaudu käyttämään hakua?

Lidlin inferno pitsa

Sama osoite kuin Whililläkin  ;)....

Miquel

Jälleen nopeat söivät hitaat! :)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

SheiK9ni

Miten muut yleisesti ottaen maustaa ruokansa?
Minusta chilikastikkeet toimii paremmin, koska oikein tulista kastiketta voi lisätä esimerkiksi teelusikalliseen ruokaan muuttamatta koostumusta ratkaisevasti. Podit olen tähän asti syönyt melkein poikkeuksetta sellaisenaan.

NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: SheiK9ni - lokakuu 22, 2014, 21:32:17 ip
Miten muut yleisesti ottaen maustaa ruokansa?
Minusta chilikastikkeet toimii paremmin, koska oikein tulista kastiketta voi lisätä esimerkiksi teelusikalliseen ruokaan muuttamatta koostumusta ratkaisevasti. Podit olen tähän asti syönyt melkein poikkeuksetta sellaisenaan.


Itse olen jauheiden ystävä. Kastikkeet ovat siitä vähän huonoja, että jokaisessa on oma makunsa, joka ei sovi kaikkiin ruokiin. Itse en ole löytänyt vielä myöskään niin hyvää kastiketta, että sitä makua söisi joka aterian yhteydessä kyllästymättä. Sen sijaan jauheet ovat vain puhdasta chiliä, säilyvät hyvin, kulkevat mukana taskussa minne tahansa, eikä niissä ole kastikkeiden tapaan peittäviä tai dominoivia makuja. Jauhetta voi lisätä sellaisiinkin ruokiin, joihin kastiketta ei voi. Esimerkiksi kaiken maailman leivonnaiset, karamellit tai popparit tai mitä haluatkaan tehdä, niihin saa kaikkiin jauheella tulisuutta ja makua koostumusta muuttamatta. :) Eikä jauheita loppujen lopuksi tarvitse olla montaa sorttia, itselle riittää tällä hetkellä kolme: savunaga, habanero ja rocoto. :)

akselsson1

Komppailen meidän chili-insinööriä  :)
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

Miquel

Lainaus käyttäjältä: NPhoBiaz - lokakuu 23, 2014, 07:15:56 ap
Itse olen jauheiden ystävä. Jauhetta voi lisätä sellaisiinkin ruokiin, joihin kastiketta ei voi, niihin saa kaikkiin jauheella tulisuutta ja makua koostumusta muuttamatta. :)


Deh deh. Toimiva konsti on myös pitää karjalanpaisti paistina ja lautasen reunalle sitten lastata paholaisen hillo, hapanchili taikka etikkachilit. Hetkenpäästä ei enää tiedä mistä tulisuus tulee ja muutkin syöjät kiittävät.  :o
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0