tammikuu 09, 2025, 22:58:46 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Lasimestarin silli modified

Aloittaja rasse, maaliskuu 30, 2009, 12:43:37 ip

« edellinen - seuraava »

rasse

Tähän käytin siikaa.
Fileroi siika, tarvittaessa poista nahka (ei tarpeen jos on suomustettu) ja ruodot mahdollisimman tarkkaan.

Liemi:
2 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1-1½ dl sokeria
1-2 punasipulia
1 porkkana
maustepippuria
chiliä

Kiehauta ja jäähdytä liemi. Siianpalat, viipaloitu porkkana, renkaiksi leikattu sipuli ja pippurit lasitölkkiin kerroksittain. Kaada liemi päälle. Anna maustua muutama päivä.
Sokerin tilalla voisi käyttää myös hunajaa(?). Liemi kannattaa maistaa makeuden suhteen ennen purkkiin kaatamista, voipi vielä säätää itselle sopivaksi.

Ja tietenkin, tölkkiin kuuluu myös erilaista chiliä, maun mukaan.

pumpkinca

Pitääkö tämän olla kahen kilon siika? ;D

rasse