Maukasta, pehmeän tulista chiliä?

Aloittaja UrbanChile, toukokuu 07, 2009, 23:05:02 ip

« edellinen - seuraava »

Watt

Lainaus käyttäjältä: Horrigan - toukokuu 31, 2009, 21:01:26 ip
Kuinka tulinen Aji Cristalin pitäisi ns. oikeaoppisesti olla? Malttamattomana päätin maistaa, vaikka hedelmä oli vielä vihreä. Pieni puraisu ihan kärjestä ja vastaan tuli niin helvetillinen polte, että refleksinomaisesti sylkäisin koko moskan pois. Poltteen laannuttua oli kuitenkin pakko saada lisää! ;D Samanlaista yhtäkkistä ja terävää poltetta ei tullut edes OC-kaasusta ja sekin on sentään päälle 2,5 milj SHU.


Heh, itsekin ajattelin popsia tuossa raa'an Aji Cristallin ja kärjestä haukkasin niin voijjeeessuss... oli aika tiukan makuinen  ;D
Mainokset, grafiikka, suunnittelu, logot, bannerit, ulkoasuntoteutus...
watt@gmx.com

cola

Kasvatatteko te niitä Aji Cristalleita mullassa? Mullassa kuulemma tulee tulisempia ja maukkaampia hedelmiä kuin vedessä. Minä söin myös Fatten kauppa Ajeja ja mielestäni minun mullassa kasvava oli paljon tulisempi.

Horrigan

Joo, Biolanin turvemullassa kasvaa. Pelottaa ajatella, kuinka tulinen Cristalini on kypsänä, kun raakanakin on jo tuollainen. :D

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: Horrigan - kesäkuu 02, 2009, 14:53:05 ip... Pelottaa ajatella, kuinka tulinen Cristalini on kypsänä, kun raakanakin on jo tuollainen. :D

Hyvää siitä tulee.
Tee näin ja saat tosi herkkua: (palstan alin kuva) http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=5272.msg66166;topicseen#msg66166

Totta on, että vesiviljelyssä kasvihuoneessa noista tulee miedompia, jopa joskus mauttomia, sanoisin. Omia ei tarvitse niin paljoa.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: snu - kesäkuu 01, 2009, 21:50:11 ip

Älä hukkaa niitä siemeniä, voi olla joku mutantti, joka hakkaa kaikki nagat! ;)




Saattaa hyvin olla esim. capsicum rectum.