Gallup: Kuka raahaa omat soosit työpaikan ruokalaa

Aloittaja JyriT, lokakuu 04, 2003, 11:24:07 ap

« edellinen - seuraava »

JyriT

Niin, kuinka moni on saanut ns. pitkiä katseita tyhjentäessään ensin ruokalan tabaskoputelin ja vielä kaivanut omat mausteet taskusta ja tuuminut että eihän tämä maistu miltään..

Itse olen ongelman ratkaissut viemällä omat soosit duunipaikan jääkaappiin..
Nyt mä syön noi kaikki värilliset nakit pois, enkä huuda yhtään..
** AnonyymitChilinHydroKasvattajat **

kyris

Meikulla ei ole työpaikalla ruokalaa, mutta huoneessa satoa tuottaa Madame Jeannette, Centennial Rainbow, Scotch Bonnet, Prairie Fire, Lemon Drop, Aji Cito, sekä joku Baccatum, josta mulla on vain R-alkuinen koodi.

Duuni paikan pakkasessa on vielä Peruvian Purplen sato, eli ihan tabascon varassa en joudu olemaan  :p

Hieman kattoivat pitkään kun päivän kestävällä palaverilla tarjottiin kanakeittoa, ja meikku haki "hieman" tuoretta chiliä mausteeksi  :D

Fatalii

Sooseihin ei nyt tarvitse sortua, mutta...

Duunin keittiön kaapissa ollut jo monet eri chilijauheet, monta purkillista on mennyt nykyisessäkin paikassa näiden muutaman vuoden aikana jotka olen siellä kerennyt olemaan, onneksi aina ei tarvitse sinne asti raahautua niin mausteet voi poimia lounastauolla ihan suoraan kotoisista puskista... :)

Edelliseen duunipaikkaan napsin aina aamuisin mukaan tuoreita chilejä suoraan puskista... siinä saikin sitten naureskella duunikaverille joka heitti habaneroja aika huolimattomasti pilkottuna pizzaan.... ;)
The best chile pepper seeds available here:
http://fataliiseeds.net

Join Fatalii FACEBOOK with over 75 000 chileheads all around the world!
http://fatalii.net/fb

Check the latest chile articles and pictures here:
http://fatalii.net/
Being updated all year around

H-Bomb

En minäkään varsinaisesti sooseja minnekään kuljettele. Mutta jauheet ovat aina mukana, kun yliopistolla syön. Jotkin ruoat kun vain ovat sellaisia, että niille on ehkä näytetty maustepurkkia 10 metrin päästä ja vielä pienen ikkunalasin läpi. Kun tietää, että Tabascosta (kastike siis) ei ole mihinkään muuhun kuin etikkakurkkujen mausteeksi niin jauheet ovat käytännön pakko...
H-Bomb - The Fiery Finn
http://www.h-bomb.biz

Tyräkki

Edellisellä työpaikallani on kuulema vieläkin taukohuoneen pöydällä pullo meikäläisen kokkaamaa habasoosia. Tarjoavat sitä tiettävästi uusille työntekijöille "tulikokeena". 7,5dl pullosta on kolmen vuoden jälkeenkin tiämmä yhä puolet jäljellä, säälittävää.

theBro

Tulis äänivyöry, jos kysyttäs, että kuka kasvattaa omat mausteet työpaikalla  :laugh: soossien roudaus on amatöörien puuhaa...

Etenkin jos ruokana on Chilitön Carne, jota ruokalistassa niin erehdyttävästi kutsutaan Chili Con Carne -nimellä, pitää maku olla omasta takaa.

Pacsu

hmm.. omat eväät = aina oikein maustettu. Koulussa on joskus ollut purkit mukana, pari kaveria tuli vissiin säikytettyä aika pahasti kun eivät mun tekeleitä ole sen jälkeen maistaneet ;)
Computers are like air condition, when you open windows, it won't work.

Gekko

Tänään juuri sattui lounasravintolassa olemaan "silicon carne"-päivä. Asiaa ei todellakaan auttanut ainoa tarjolla oleva mauste, Tabasco Mild Jalapeno -soosi!!! Voi järkytys! :(

Sain lopulta aikani lotrattuani aikaiseksi niin kuvottavan "riisiä etikassa" -liuoksen, että puoli lautasellista täytyi kiikuttaa sikojen ihmeteltäväksi. Toisaalta, mitäs minä tässä valitan; eihän etiketissä edes valehdeltu...

Jos kyseistä silicon carnea olisi kehdattu väittää tuliseksi, olisin syöttänyt ravintolapäällikölle pullollisen oikeasti tulista kastiketta.  :angry:
Solanaceae et vitae