joulukuu 04, 2023, 02:38:21 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Maukkain lajike?

Aloittaja Anonymous, huhtikuu 14, 2005, 15:34:28 ip

« edellinen - seuraava »

varis

heinäkuu 26, 2022, 14:08:41 ip #40 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 26, 2022, 14:10:38 ip käyttäjältä varis
Aji fantasy on sellainen mistä tosi monet on pitäneet kun on maisteltu. Varsin kevyt polte mutta oikein maukas, tuore maku.
Aji Panca oli myös todella maukas, melkein marjaisa, ainakin kun sitä yritti täyttää ja käristi sen kaasulla puolikkaaksi leikattuna.
Jalapenoihin olen mieltynyt kans, makua löytyy eikä jää liian tulisuuden varjoon. Sama noilla miedoilla kreikkalaisilla (pepperoncini?). Näitähän saa ihan marketista purkkitavarana...

Chilin makumieltymykset on hyvin yksilöllisiä. Jotkut haluaa niin paljon tulta kuin vain saa, jos ei muuten niin ihan masokismin vuoksi. Kaveri sanoi Craig's double hotista että onpas saippuainen maku - mun mielestä se on vaan sivujuonne ja vaikka se puraisee rajusti, on maku silti pehmeämpi ja hienostuneempi kuin muilla habaneroilla mitä olen syönyt.