heinäkuu 05, 2024, 15:16:27 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Erikoisemmat Ruoka aineet sekä reseptit ja vinkit

Aloittaja Bruce Willis, lokakuu 31, 2012, 17:31:01 ip

« edellinen - seuraava »

unenkuva

Söin juuri äsken grillattua miekkalakalaa. Todella hyvää ja suositeltavaa. Hyvin lihaisa maku. Maku tosiaan mennyt melkein lihasta, siinä kalan ja lihan välimaastossa. Alkupalana etanoita ja tiikerirapua.

Kärsä Babar

Ylöjärven sittarista ostettiin äsken heppaa. Lihatiskin täti sanoi hevosen kuuluvan tiskin vakio varustukseen.
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

Janne

Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - joulukuu 01, 2012, 18:23:32 ip
Ylöjärven sittarista ostettiin äsken heppaa. Lihatiskin täti sanoi hevosen kuuluvan tiskin vakio varustukseen.

Tuo citymarket on todella myönteinen poikkeus lihatiskin suhteen, mäkin olen ostanut sieltä tosi usein hevosenpaisteja ja -fileitä.

Tuus Kärsä joku päivä hakemaan pässinkiveksiä niin saadaan lisää viestejä tähän ketjuun, tuolla on sulle pari nyrkinkokoista pakkasessa ;)
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Kärsä Babar

Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

Bruce Willis

Mitäh!!   Herkkuja tarjolla?!   

Jessus,kelpaa tännepäinkin osoitteen voin antaa kyllä! ja rahaa saatte!

Jahvetti

Hyvinkään cittarista korjasin kans eilen hevosen ulkofilettä talteen.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

LupeKani

Prismaa laajennettiin Halikossa ja samalla valikoimaa on tullut lisää vaikka remontti on vielä kesken. Löysinpä hyllystä naudan kieltä, sydäntä ja possun sydäntäkin. Possun sydän tarttui mukaan ja äsken keittelin sitä pippureiden ja suolan kera kolmisen tuntia. Erittäin miellyttävä koostumus ja pehmeä maku. Hyvää...
Seuraavalla kerralla tietää jo laitella mukaan porkkanat ja muut pakolliset.

Jahvetti

Kauppahuone Pyrhösellä Hyvinkäällä on aina parillisen viikon ma-ke myynnissä mm. possun kieliä, sydäntä, munuaisia ym.
Kielet ja sydämet yleensä tulee keiteltyä mausteliemessä lähinnä itselle ja vaimolle, toisessa kattilassa ilman mausteita munuaisia koirille.
Tosin vaihtareita on tehty puolin ja toisin :)
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Bruce Willis

Porsaan sydäntä olen keitellyt itse koosta riippuen 1.5 tunnista kahteen ja kieli vaatii hieman enemmän. Maukkaita toki on molemmat ja suolaa saa laittaa reilusti keitinveteen, ja sydän kannattaa liottaa aina ennen kun siitä valmistaa ruokaa, kylmää vettä ja 20 minuuttia saa olla kylmässä vedessä ja sitten pesaisee hieman niin on hyvää. ja jotkut suosittelevat kielen "harjaamista" mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi itse

Jahvetti

Lainaus käyttäjältä: John McClane - joulukuu 09, 2012, 22:12:38 ip
Porsaan sydäntä olen keitellyt itse koosta riippuen 1.5 tunnista kahteen ja kieli vaatii hieman enemmän. Maukkaita toki on molemmat ja suolaa saa laittaa reilusti keitinveteen, ja sydän kannattaa liottaa aina ennen kun siitä valmistaa ruokaa, kylmää vettä ja 20 minuuttia saa olla kylmässä vedessä ja sitten pesaisee hieman niin on hyvää. ja jotkut suosittelevat kielen "harjaamista" mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi itse


Miksi pitää liottaa?
Olen kylmässä vedessä huuhdellut ja painellut sydämestä mahdollisesti vielä tulevat veret ulos.
Kielien harjaaminen on mielestäni täysin turhaa työtä, koska ne kuitenkin nyljetään keittämisen jälkeen.

No, eilen tuli villisika (tarhattu) kaverin kanssa pilkottua, joulukinkku n.7kg + x määrä muita lihoja pakkaseen. Eipä tullut punnittua.
Koirille luita ja linnuille läskiä on kuitenkin luvassa, oman herkuttelun ohessa.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

LupeKani

Tuosta sydämen liottamisesta, niin keittäminen ajanee saman asian. Ekana keität kymmenisen minuuttia, että kuona-aineet irtoaa ja sen jälkeen kauhot ne pois liemen pinnalta. Sen jälkeen vasta maustat liemen tai jopa kokonaan vaihdat sen. Itse teen näin, tosin ei kyllä virallista tarvetta taida olla. olen kyllä huuhtaissut veret pois nopeasti, ettei vaahtoa pääse pintaan niin runsaasti kertymään.