Chilifoorumi suosittelee (suositeltavat chililajikkeet)

Aloittaja chipe, marraskuu 24, 2015, 20:43:33 ip

« edellinen - seuraava »

teroasi

Pubet on kyl semmosia mitä itte ainakin suosittelen testaamaan.. Montufar varmasti on ihan hyvä siihen. Mitä chinenseihen tulee niin viime kaudella kaikista paras sato jos puhtaasti podien määrää katsoo oli naga morichissa, mutta kaikki olikin sitten mini podeja. Ja tämä naga kasvoi talon seinustalla kun ei mahtunut kumpaankaan kasvariin.

ChiliTard

Pahoittelut kaikille väärinvalitun voimasanan käytöstä aikaisemmissa viesteissäni, se oli täysin epäkohteliasta ja luultavasti rikkoi monia internetin sääntöjä - muuten en tahdo enempää häiritä copypaste foorumin toimintaa.

Chiljonka

Lainaus käyttäjältä: ChiliTard - joulukuu 03, 2015, 00:23:51 ap
Pahoittelut kaikille väärinvalitun voimasanan käytöstä aikaisemmissa viesteissäni, se oli täysin epäkohteliasta ja luultavasti rikkoi monia internetin sääntöjä - muuten en tahdo enempää häiritä copypaste foorumin toimintaa.

Avautumiseen suosittelisin jotain täältä:http://chilifoorumi.fi/index.php?board=52.0 ;)

Miikos

Montufaria suosittelisin minäkin  :) Ei liian tulinen mulle, kasvoi kivasti näinkin huonona vuonna.

Sugar Rush on hyvä ja satoisa.

Listalla on varmaan hyvä olla myös noita miedompia  8)
It burns!

chipe

No niin, päivitin nyt ensimmäiseen viestiin jonkunmoista listanalkua sillä ajatuksella että jaoin nuo kolmeen ryhmään:
- Niihin oikein aitoihin kantalajikkeisiin eli muokattuun Aji Infernon listaan
- Perinnelajeihin joille laitoin jonkunmoiseksi kriteeriksi että lajikkeen pitäisi olla ehtinyt todistetusti/jonkun lähdeviitteen tukemana vähintään eläkeikään, ja se nyt on samalla jollain lailla omintakeinen ja suosittu
- Muihin joita nyt erityisesti suositeltaisiin mutta joiden historiasta ei ole riittävää tietoa ylläoleville listoille pääsemiseksi. Tuo on siis sellainen ylempien listojen prospect member lista, että kun joku kertoo tarkemmat tiedot, niin nostetaan ylemmäs :).

Kuten olen aiemmin todennut niin tavoitteena on nyt ollut jotain sellaista, että kaikki listojen lajikkeet olisi selvästi erotettavissa toisistaan (kasvin ja/tai hedelmän perusteella). Eli että jos joku laittaa tunnistusketjuun kuvan jonkun tuon listan jäsenestä, niin se hyvin suurella todennäköisyydellä voidaan erottaa, ainakin muista kyseisen listan jäsenistä.

Alkuperäisessä perinnelajikelistassa on muutamia ongelmakohtia, joissa joku viisaampi voisi auttaa:
- Habanero yksinään ei nykyisin toimi lajikenimenä, tai sillä nimellä löytää vain sen kaupan hedelmätiskin hollantilaisen. Sudden Death on aidoin lajike jonka minä tiedän, sekö tuolla pitäisi olla?
- Rocoto ja Canario puuttuvat nyt vielä listalta. Canario nyt on selkeä lajike eli se voisi varmaan olla sellaisenaan, mutta entäs Rocoto? Mikä niistä ties kuinka monesta punaisesta pallukasta nyt on se aito oikea Rocoto?
- Malaguetaa en ole nähnytkään enkä osaa sanoa kuinka erotettava se on suhteessa tabascoon.

Ja muihin listoihin kaivataan tietysti sitäkin enempi täydennyksiä. Ja ylläpitäjät editoikoon puolestani vapaasti kun pystyvät :).

chipe

Lainaus käyttäjältä: Jame - marraskuu 29, 2015, 19:02:32 ip
Äsken maistoin ensimmäisen kypsän Wernerin, enkä sitä nyt niin kauhean ihmeellisenä pitänyt. Poltetta on jonkun verran, mutta muuten se oli mielestäni monen muun Baccan tapaan "parfyymichili".


Pääsin kanssa VIHDOIN maistamaan ensimmäistä kypsää Werneriä. Pakko olla samaa mieltä että en kyllä osaa pitää tuota mitenkään ihmeellisenä, muutoin kun hitautensa osalta...

Tuo tuskin päätyy mukaan ensi vuoden kasvatteluihin. Ainakaan en osaa perustella itselleni miksen ennemmin laittaisi vaikka vielä yhtä ylimääräistä yllämainittua Sugar Rushia, joka on aivan herkku. Siitä taas en tiedä pitäisikö se olla listalla kun A) en tiedä tuon taustoista mitään, B) kasvattamani yksilö ei näytä lainkaan siltä miltä tuon kuvien perusteella pitäisi näyttää. Mulla tuli keltaisia ompun mallisia hedelmiä, jotka oli erittäin makeita, mietoja ja kaikin puolin hyviä.

Chilivaari

joulukuu 09, 2015, 23:06:10 ip #26 Viimeisin muokkaus: joulukuu 09, 2015, 23:21:33 ip käyttäjältä Chilivaari
Pelkkää Habaneroa on ainakin Hyötykasviyhdistyksellä ja niitä siemeniä minäkin olen täällä levittänyt.
http://hyotykasviyhdistys.fi/tuote-osasto/siemenet/vihannekset/paprika/

PI 281320 eli Aji Cristal on kerätty siemenpankkiin 1962 Chilestä ja löytöpaikan GPS-koordinaatitkin olen nähnyt. Edelleen se näyttää samalta. Nimi on annettu vähän myöhemmin. Se kuuluisi minusta perusvalikoimaan.
https://npgsweb.ars-grin.gov/gringlobal/accessiondetail.aspx?id=1209219

Canario ei nykyisin kelpaa lajikkeeksi, siitä on niin monenlaista versiota liikkeellä, ei myöskään pelkkä Rocoto. Montufar eli PI 585273 on kerätty 1993 Montufar-nimiseltä paikkakunnalta Ecuadorista. Siitäkin on tarkat paikkatiedot, 2740 metriä merenpinnasta, 0 astetta, 34 minuuttia päiväntasaajasta pohjoiseen: https://npgsweb.ars-grin.gov/gringlobal/accessiondetail.aspx?id=1058203

chipe

Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 09, 2015, 23:06:10 ip
Pelkkää Habaneroa on ainakin Hyötykasviyhdistyksellä ja niitä siemeniä minäkin olen täällä levittänyt.
http://hyotykasviyhdistys.fi/tuote-osasto/siemenet/vihannekset/paprika/


En oikein osaa luottaa että tuo olisi erityisen aito, etenkin kun tuolla väitetään seuraavaa:

LainausHABANERO 1999
(C. chinense). Kasvuaika n. 75vrk. Tulinen chilipippuri.  Kotoisin  Länsi-Intiasta.


Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 09, 2015, 23:06:10 ip
PI 281320 eli Aji Cristal on kerätty siemenpankkiin 1962 Chilestä ja löytöpaikan GPS-koordinaatitkin olen nähnyt. Edelleen se näyttää samalta. Nimi on annettu vähän myöhemmin. Se kuuluisi minusta perusvalikoimaan.
https://npgsweb.ars-grin.gov/gringlobal/accessiondetail.aspx?id=1209219


Näin itsekin ajattelin että ylemmäs tuota pitäisi varmaankin nostaa.

Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 09, 2015, 23:06:10 ip
Canario ei nykyisin kelpaa lajikkeeksi, siitä on niin monenlaista versiota liikkeellä, ei myöskään pelkkä Rocoto. Montufar eli PI 585273 on kerätty 1993 Montufar-nimiseltä paikkakunnalta Ecuadorista. Siitäkin on tarkat paikkatiedot, 2740 metriä merenpinnasta, 0 astetta, 34 minuuttia päiväntasaajasta pohjoiseen: https://npgsweb.ars-grin.gov/gringlobal/accessiondetail.aspx?id=1058203


Pubejen tilanne taitaa olla aika heikko mitä tulee lajikkeiden tunnistettavuuteen ja jäljitettävyyteen. Montufarin historia sitten tiedetään tuohon hetkeen asti mutta kovin kaukanahan sekään ei ole.

ottulo

Lainaus käyttäjältä: chipe - joulukuu 09, 2015, 23:38:43 ip
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 09, 2015, 23:06:10 ip
Pelkkää Habaneroa on ainakin Hyötykasviyhdistyksellä ja niitä siemeniä minäkin olen täällä levittänyt.
http://hyotykasviyhdistys.fi/tuote-osasto/siemenet/vihannekset/paprika/


En oikein osaa luottaa että tuo olisi erityisen aito, etenkin kun tuolla väitetään seuraavaa:

LainausHABANERO 1999
(C. chinense). Kasvuaika n. 75vrk. Tulinen chilipippuri.  Kotoisin  Länsi-Intiasta.


https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4nsi-Intia

Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
Länsi-Intia, myös Karibian saaret tai Karibia, on Pohjois- ja Etelä-Amerikan välissä sijaitseva saariryhmä, joka ulottuu 3 200 kilometrin mittaisena kaarena Floridasta Venezuelan rannikolle. Siihen kuuluvat Bahama, Isot Antillit (Kuuba, Jamaika, Hispaniola ja Puerto Rico), Pienet Antillit (Leeward- ja Windwardsaaret) sekä Etelä-Amerikan pohjoisrannikon tuntumassa sijaitsevat pienet saaret.


Mikä tuossa muka mättää, muuta kuin hämäävä nimi? ::)

chipe

Lainaus käyttäjältä: ottulo - joulukuu 09, 2015, 23:45:14 ip
Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
Länsi-Intia, myös Karibian saaret tai Karibia, on Pohjois- ja Etelä-Amerikan välissä sijaitseva saariryhmä, joka ulottuu 3 200 kilometrin mittaisena kaarena Floridasta Venezuelan rannikolle. Siihen kuuluvat Bahama, Isot Antillit (Kuuba, Jamaika, Hispaniola ja Puerto Rico), Pienet Antillit (Leeward- ja Windwardsaaret) sekä Etelä-Amerikan pohjoisrannikon tuntumassa sijaitsevat pienet saaret.


Mikä tuossa muka mättää, muuta kuin hämäävä nimi? ::)


Aha, okei, eli tuo on taas jotain Kolumbuksen tunarin nimeämisiä. No sitten tilanne voikin olla toinen :).

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: chipe - joulukuu 09, 2015, 23:38:43 ipMontufarin historia sitten tiedetään tuohon hetkeen asti mutta kovin kaukanahan sekään ei ole.

Onhan se tietysti kasvanut siellä vuoristossa vuosisatoja, mutta siitä me emme tiedä mitään.
Pääsin kerran kyselemään sähköpostitse perulaiselta chilinkasvattajalta heidän rocotonsa lajiketta, kun se oli kuvassa niin komean kokoinen. Hän kertoi, että se on vain rocoto. Niitä kasvaa joka jokilaaksossa hieman erilaisia ja jokainen pitää omaansa parhaana ja naapurikylän rocotoa aivan surkeana. Vuoriston korkeus, kosteus ja maaperä määräävät, mikä missäkin kasvaa. Peruvian Red on yksi näistä. Peru Cusco on helposti tunnistettava, oman mallisensa keltainen rocoto/canario.

Hubert

Lainaus käyttäjältä: chipe - joulukuu 09, 2015, 22:09:10 ip
Lainaus käyttäjältä: Jame - marraskuu 29, 2015, 19:02:32 ip
Äsken maistoin ensimmäisen kypsän Wernerin, enkä sitä nyt niin kauhean ihmeellisenä pitänyt. Poltetta on jonkun verran, mutta muuten se oli mielestäni monen muun Baccan tapaan "parfyymichili".


Pääsin kanssa VIHDOIN maistamaan ensimmäistä kypsää Werneriä. Pakko olla samaa mieltä että en kyllä osaa pitää tuota mitenkään ihmeellisenä, muutoin kun hitautensa osalta...


Syysmaisteluille ei kannata antaa oikeastaan mitään painoarvoa. Olemattoman vähäisessä syysauringossa ja/tai sisällä kasvaneet podit maistuvat aina kohtuu paskalta, verrattuna kesän valokylvyssä kasvaneisiin. Lisäksi poltetta on yleensä vain murto-osa hyvissä olosuhteissa kasvaneisiin verrattuna.

sorrii

Mulla kasvoi Trepadeiraa mökillä kasvihuoneessa ja satoa tuli jopa kesäkuussa kun oli ylivuotinen. Yllättävän tulisia ne oli, mutta maku ei mikään ihmeellinen.

Aji Cristal menee mun mielestäni yli kaikkien aloittelijankin lajina: Se maistuu hyvälle ja sitä voi arempikin maistella uhuina siivuina tuoreena. On aika helppo. Kestää ötököitäkin jotenkin. Kasvaa sisällä kuivassa ja kuumassa mutta myös ulkona sateessa ja tuulen tuiverruksessa ... joka paikassa. Eikä vaadi mahdottomia valoja, mutta kestää kunnon paahdettakin. Ehdoton ykkönen!

Chilien kasvattaminen kuivattaviksi tai sailykkeiksikään ei palkitse ollenkaan niin, kuin että niitä pääsee syömään kuten tuoreita raakoja vihanneksia. Siksi Aji Cristal, Lemondrop, Champion [ja muut makeat miedot pallerot] ...

Jos sitten on muutenkin innokas hoitamaan kasveja ja saamaan erilaisia kivoja pusikoita ja risukoita kotiin sekä puutarhaan, niin sitten lisää ...
-jalapeno: saa poimia jo raakana
-isot miedot annuumit jos on mahdollisuus kasvattaa isoissa astioissa valoisassa kasvihuoneessa tai tunnelissa [jonka saa alk. 7.50€...]
esim: Beaver Dam: Sain kahtena kesänä komeita makeita ja tulisia suippopaprikoita niistä vaikka olivat joutuneet molempina keväinä kirvojen raiskaamiksi ja leikatuiksi ihan tappiin keväällä: Ulkona kasvitunnelissa keskellä peltoa tuli komea sato silti! Noita sai syödä myös ihan vihanneksena vaikkakin vaati vähän toleranssia ...
-habenero
-miksei samantien naga: se on mulla ollut paljon helpompi ja hyvin satoisa
-Rocoto red Peruvian on mulle aito perulainen punainen rocoto: helppo jos pystyy kuskaamaan sisälle syksyllä. Komeita omenoita!
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

chipe

Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 10, 2015, 00:07:52 ap
Onhan se tietysti kasvanut siellä vuoristossa vuosisatoja, mutta siitä me emme tiedä mitään.
Pääsin kerran kyselemään sähköpostitse perulaiselta chilinkasvattajalta heidän rocotonsa lajiketta, kun se oli kuvassa niin komean kokoinen. Hän kertoi, että se on vain rocoto. Niitä kasvaa joka jokilaaksossa hieman erilaisia ja jokainen pitää omaansa parhaana ja naapurikylän rocotoa aivan surkeana. Vuoriston korkeus, kosteus ja maaperä määräävät, mikä missäkin kasvaa. Peruvian Red on yksi näistä.


Pubet näyttää tosiaan olevan näistä peruslajeista se huonoimmin tunnettu ja lajikekirjoltaan hankalin ajatellen kaipaamani kaltaista listaa yleisesti tunnetuista omanlaisistaan perustyypeistä. Muodon perusteellahan nuo nyt taitaa ainakin jakaantua pääosin punaisiin tai kelta-oransseihin pallukoihin tai puikuloihin. Olisikohan tuo Sorriinkin mainitsema Peruvian Red sellainen yleisesti tunnettu tyyppiedustaja tuosta punaisten pallukoiden osastosta?

Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 10, 2015, 00:07:52 ap
Peru Cusco on helposti tunnistettava, oman mallisensa keltainen rocoto/canario.


Kylläpäs kaikki nyt kääntää veistä haavassa tuon lajikkeen suhteen... Peru Cusco oli viime vuonna ainoa idättämäni Rocoto josta sain vain yhden siemenen itämään, ja kiitos surkeiden ilmojen en saanut siitä kasvista yhtään hedelmää. Seurauksena tuo oli ainoa pube jota en nyt saa tänä vuonna kokeiltua lainkaan ja se on edelleen maistamatta.

Juuri eilen katselin jotain chiliinkasvatusvihkosta, olikohan Fataliilta peräisin, jossa oli listattu takasivulla lajike-esimerkkejä ja sielläkin Peru Cusco muistutti olemassaolostaan ainoana jota en ollut päässyt listalta kokeilemaan.

chipe

Lainaus käyttäjältä: Hubert - joulukuu 10, 2015, 11:41:45 ap
Syysmaisteluille ei kannata antaa oikeastaan mitään painoarvoa. Olemattoman vähäisessä syysauringossa ja/tai sisällä kasvaneet podit maistuvat aina kohtuu paskalta, verrattuna kesän valokylvyssä kasvaneisiin. Lisäksi poltetta on yleensä vain murto-osa hyvissä olosuhteissa kasvaneisiin verrattuna.


Koko tämä vuosihan oli tuolta kantilta aika hankala kun olosuhteista johtuen yksi jos toinenkin lajike taisi tuottaa vähemmän edustavia podeja. Mutta kyllä noista nyt yleensä kuitenkin kohtuuhyvin taitaa sen perusmaun erottaa vaikka aurinkoa ei olisi niin saaneetkaan. Söin juuri samalla tavalla sisällä jälkikypsytettyjä viimeisiä Sugar Rusheja ja Gauchoa (F?) ja kyllä niissä maku oli varsin hyvin kohdillaan.

Lemon Dropin myöhäissato vaikutti itse asiassa paremmanmakuiselta kuin normaalisti, osin siksi että jäivät varmaan juurikin miedommiksi ja toisaalta tuntui että niissä oli tavallista vähemmän kitkeryyttä. Nuo olivat nyt jotenkin lähempänä Aji Habaneroa, jota pidän "parempana Lemon Droppina" leivänväliin :).

sorrii

Lainaus
Kylläpäs kaikki nyt kääntää veistä haavassa tuon lajikkeen suhteen...


Mulla oli toissa keväänä itämässä useita uusia pubeja, joista yhtenä Orange Rocoto siemenketjukirjeestä: Siitä tuli tosi nätti harvinaisen tukeva- ja tiiviskasvuinen puska: Kesällä ulkona viljelypalstalla isossa airpotissa alkoi tulla raakiletta oikein urakalla heinäkuussa. Hedelmät olivatkin suippoja muhkuraisia ja kypsyivät keltaisiksi. Myöhemmin maistaessani totesin tulisuuden olevan 10+-luokkaa ...  ??? ??? ???

Myöhemmin selviteltyäni asiaa jäi edelleen arvailuksi sekoitinko siemenen idätyksessä; otinko väärästä pussista tai nimesin väärän pussin mukaan ... jotain. Siemeniä löytyi kyllä myös Peru Cusco -nimellä. Kasvin ja hedelmän mallin mukaan päätin sitten uskoa että tämä on Peru Cusco:


Erityisen kivaa oli että se kasvoi chinesemäisen tukevasti ja satoakin tuli ulkona ihan kivasti, eli tulisuuden huomioiden ihan liikaakin.
Siemeniä löytyy tarvittaessa ... Sadosta suurin osa meni pakastimesta sulatuksessa biojätteeseen  ::) ...kuten niin usein ...
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Cheini

Jos aloittelija haluaa miedon ruokachilin jonka siemeniä on helppo hankkia... Hungarian Hot Wax!
Ruokakaupasta ostin kokeeksi ja kasvua tai sadon määrää ei voinut estää = helppo + maukas, eikä polta suuta :)
Joko tehdään kunnolla tai ei tehdä mitään

sorrii

Lainaus...eikä polta suuta :)


*Mitäs ideaa siinä on  ???

[* ;)] Paljon on kiinni olosuhteistakin. Kyllä Hungarian HW'stäkin potkua löytyy jos kasvattaa kunnon auringossa ja lämmössä. Vastavasti vähän varjoisemmassa paikassa ja viileässä voi tulisemmistakin lajeista tulla mietoja ...

Itselläni oli edelliskesänä keskellä peltoa muvitunnelissa rinnakkain Pimento de Padron sekä Greek Pepperoni. Molemmat mietoja lajikkeita vihreinä. Siellä tunnelissa vaan taydessä auringossa on aika kuumaa. Kävi sitten niin että noita Padroneita ei ainakaan perinteiseen tapaan voinut nauttia kuin vannotunut chilipää naama irvessä kärvistelleen näyttääkseen vieraille ...  8) 8) Greek pepperoneistakin tuli selvästi normaaleija jalluja tulisempia ...

Syksysin oon antanut Ajien olla ebbissä Pirkanmaalaisella kaakkoisparvekkeellani ihan pakkasiin asti - ja kerran jopa Tapaninpäivään asti!! On käynyt niin, että esim Aji Cristalit ovat olleet mietoja, lähes tulettomia; mutta kitkerän makuisia, kuivia, eikä yhtään makeutta. Lemondropit ainoastaan kitkeriä. Sitten esim. tuleton Kaleidoskop on tehnyt hyvänmakuisia, makeita palleroita loppuun asti ... Lajikekohtaista siis tämä!
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Wolfman

Lainaus käyttäjältä: sorrii - huhtikuu 05, 2016, 14:11:56 ip
8) 8) Greek pepperoneistakin tuli selvästi normaaleija jalluja tulisempia ...


Onkohan noita Greek pepperoneita useampi lajikevariaatio ? Marketeissa on joskus niitä säilykkeenä mietona ja vahvana versiona (muistaakseni Royal-tuotemerkillä) ja ne vahvat on yleensä samassa hyllyssä olevia säilykejalluja selvästi tulisempia, miedot ovat suunilleen perus kebab-pepperonia...

sorrii

Luulempa että kreikassa, turkissa, italiassakin on yhtä montaa kantaa kuin pirkanmaalla chilipäitä ... jopa useampia  ::)
Paprikathan on niin muuntuvia ja helposti risteytyviä, että eivät naapurikylänkään peperonit ole ihan samoja.

Italian reissulla muuten ostin yhdeltä kukkakauppiaalta kivan näköisen kirjavan koristechilin ja yritin tiukata mitä lajia se on: Vastaus oli vaan peperoncini. Yritin vielä tulkin välityksellä kysellä tarkempaa lajia, niin vastaus oli vaan: Peperoncini ...  :)

Mun Golden Greek Peperoni siemenet oli tilattu Semillas'ilta. Näyttää häipyneen nyt kaupasta. Siellä muuten niin tajuton määrä lajikkeita, että täytyy olla tyypillä sata hehtaaria maata, ainakin jo yrittää pitää nuo ristetymättä ...

Prismassa on ollut nyt keväällä tuoretta Pimentos de Padronia iso pussillinen 1.70€ (muistaakseni) jotka oli ihan tulettomia jokainen. Samoin Canarialla tilasin useammassa ravintolassa annoksen niitä enkä muista paljon lämpöä saaneeni kuin auringosta. Omat on ollut aika ärtsejä jokaisessa kypsyysvaiheessa. Tänä vuonna ostin Nelsonin siemeniä kaupasta. Nelsonin ne olivat edellisetkin 5v sitten ...
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`