joulukuu 11, 2023, 11:28:09 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Rawit - Näköjään ihan kiva sittenkin...

Aloittaja Jamsteri, kesäkuu 12, 2004, 16:54:51 ip

« edellinen - seuraava »

akselsson1

Lainaus käyttäjältä: Tu0m0 - maaliskuu 03, 2015, 16:16:40 ip
Lainaus käyttäjältä: ZAZ - lokakuu 24, 2007, 18:05:02 ip
Jumalauta. Äsken tossa hain vaihteeksi kaupasta paketin edellämainittuja rawit:eja. Koskaan ennen ei ole chili poltellut näin vitusti! NÄITÄ LISÄÄ!


Oli kyllä hieno elämys, vaikka on maisteltu habaneroa ja nagaa ja vaikka mitä niin tämä kyseinen yksilö jonka itse popsin tuossa hetki sitten olikin sellainen ruutitynnyri että oksat pois!! Maku oli hyvä paprikamainen ja ehkä makea.

Lähteeköhän itämään jos säästää siemenet?

Jos podit on kypsiä niin hyvinkin pitäisi lähteä itämään :)
Itsekkin tullut joskus kaupan rawiteista idäteltyä. On jopa usein melko kompakteja ja tuottoisia puskia :)
I have no idea what I'm doing, but I am!

Tu0m0

Kiitos vinkistä, otinpa talteen nämäkin, mahtava uusi tuttavuus tämä :)
~Jos mä vaan tän enää istutan~

chilinerd

Rawit oli ensimmäinen chilini. Kummasti kasvoi ja tuotti satoa, vaikka tein hirmuisen määrän virheitä heti idätysvaiheesta alkaen. Oli ensimmäiseksi chiliksi melko tulinen, mutta hyvin sopi intialaisiin ruokiin ja erityisesti tomaattikastikkeisiin. Omat siemeneni tilasin Saksasta ja ne oli merkattu Capsicum frutescens -lajikkeena.

ViljoH