Lehdet rei'illä + käpristyy

Aloittaja Kapa, huhtikuu 13, 2022, 16:58:06 ip

« edellinen - seuraava »

Kapa

Päätinpä kysellä täältä ammattilaisilta. Olen nyt tämän harrastuksen kanssa aivan untuvikko, intoa ja kiinnostusta löytyy. Nettiä lueskellut chilini vaivaista, muttei tunnu tällä kokemuksella löytyä vastausta.

Elikkä ikkunalaudalla kasvaa 2 taimet mullassa 12 cm saviruukuissa, joissa sorapohjalla. Taimet saa valoa 10 w.sta ledilampulla, koska ikkunan ilmansuunta on pohjoinen. Lannoitteena käyttänyt atami root stimua (2ml/1ltr.) ruuku vaihdon yhteydessä sekä biobizz grow (2-3ml/1ltr).)

Toisesta taimesta tippui sirkkalehdet, ilmeisesti ihan normaalia... mutta toisen kohdalla alkoi tulla lehteen ikäänkuin reikiä..mitään liikettä ei näy, kameran macro asetuksella yrittänyt katsella. Näiden tummien reikien jäljestä alkanut lehden reunat nousemaan ylöspäin sekä hieman käpristymään. Nyt viimeisimpänä, mikä innoitti täältä kysymään oli yhden lehden kärjen surkastuminen.

Olisko täällä apuja antaa mikä voisi vaivata taimet?

Kapa

huhtikuu 13, 2022, 17:51:41 ip #1 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 13, 2022, 17:53:44 ip käyttäjältä Kapa

miiksuli

Näyttää siltä että liian voimakas valo ja juuret tarpeeks kehittyneet kun nestehukkaa pukannu kun lehtien kärjet tollein käpristyneet. Karaistuu eikä varmaan tuu tuosta kuolemaan.