tammikuu 09, 2025, 23:35:36 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Dorset Naga - maailman tulisin chili?

Aloittaja Sauli Särkkä, huhtikuu 24, 2006, 07:43:03 ap

« edellinen - seuraava »

Espelt

-Vaikeaa olla uskottava jos kaikki muut ovat väärässä-

Pertsa

nyt on tulossa näitä saksanmaalta

http://www.pepperking.de/shop/product_info.php?cPath=23_119&products_id=1193

toivottavasti tällä kertaa saatais kunnon setit aikaseksi  :twisted:
Meillä määrää Nainen!

Jyrge

http://www.youtube.com/watch?v=2F67nQoMIT4

Saksanmaalta saatu Naga. Enpä sitten tiedä onko tulisempi kuin pertsan syömät kaksi. Ainankin minuun tehosi.
Sup?!

Mapa

Mee sinne ennätys tehtaalle tekee sama, en usko että se juontaja uskaltaisi edes maistaa!
Ratkaisua ilman ongelmaa ei ole, toisin kuin ongelma ilman ratkaisua on mahdollinen

hejkki

Naga Morich, omaa satoa. tai ei vielä satoa, koska se roikkuu puskassa vielä ;)
EDIT: tai ei se kyllä näytä roikkuvan. ylöspäin se nousee :)



Onko tuo Naga Morich muuten sama kuin Dorset Naga?

Joku sanoi että Dorset Naga olisi brittiläinen versio Naga Morichista, jatkojalostettu....?

------------
http://heikin.nappula.net/?p=Chili&c=toukokuu2007
Vilkaise blogiani: https://chili.moikka.fi/

hejkki

Ja tässä lisää kuvaa:


EDIT: En malta odottaa kypsymistä. täytyy maistaa aamulla :D
Vilkaise blogiani: https://chili.moikka.fi/

Herra 47

niinhän sitä olen lukenut että tuo dorset on "jatkojalostettu" morich... googlen avulla dorset naga pitäis löytyä tää dorsetissa asuva pariskunta  :D samalla sitä on epävarmuutta onko bhut ja bih jolokia myös sama kuin naga morich vai ei....  :wink:  joten kyllä sitä ihmetellä saa  8)

btw... hienon näkösiä nagoja tulos... oma bih jolokia vasta 20cm korkea
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

manux

Onpa hejkkillä kerrassaan pelottavan näköisiä nagoja kuvissa. Joskushan on epäilty, että mitä ryppyisempi chinense sen tulisempi. Sillä perusteella noista on  odotettavissa ruumistairtaantumista ja muuta hekumaa satoa maistellessa.

habanero

Nyt olisi puskassa kypsä Dorset Naga.  Hankala tapaus, paljon kukkia, mutta vain 2 marjaa.



Chiliyhdistys #011

tso

Suuhun vaan maistiaisiksi  :evil:  nam!

Taitaa olla eka live (!) kuva suomalaisesta kypsästä  nagasta.

Onnittelut ja laitappas raporttia miltä maistui!?
#20

habanero

Uskomatonta tavaraa, en minä ainakaan pysty tuota tuoreena syömään.

Maistoin varovaisesti ja polte oli helvetillinen, huomattavasti tulisempi kuin samoissa olosuhteissa kasvanut oranssi haba.  

Nostan hattua sille, joka tuollaisen syö tuoreena.
Chiliyhdistys #011

thp

Lainaus käyttäjältä: "Habanero"
Nostan hattua sille, joka tuollaisen syö tuoreena.


Voit suunnata sen päähineen kohottelun jo valmiiksi Vaasaa kohti.
#005
Capsicum misinformation on message boards since 2006

thp

No siis, en toki tarkoita etteikö muualtakin löytyisi halukkaita...olipahan esimerkki.  :)
#005
Capsicum misinformation on message boards since 2006

jepe

Lainaus käyttäjältä: "Habanero"Uskomatonta tavaraa, en minä ainakaan pysty tuota tuoreena syömään.

Maistoin varovaisesti ja polte oli helvetillinen, huomattavasti tulisempi kuin samoissa olosuhteissa kasvanut oranssi haba.  

Nostan hattua sille, joka tuollaisen syö tuoreena.



- oon syöny jo :D (polte oli helvetillinen :twisted: )

e-Boy

Mikäs on Fataliin scovilleratinki...? ei nyt vaan löydy mistään. Tietäis vähän paljonko se on Nagaan, Habaan tai RedSavina Habaan verrattuna?
"Habanero ja sitä tulisempi on siitä hyvää, että sitä voi syödä vaikka pilaantuneena: Maha menee sekaisin joka tapauksessa."
Meikän aloittelijan päiväkirja.

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"Mikäs on Fataliin scovilleratinki...? ei nyt vaan löydy mistään. Tietäis vähän paljonko se on Nagaan, Habaan tai RedSavina Habaan verrattuna?


Olisihan se kiva tietää juu. Mutta yhtäkaikki - aivan liikaa! Jos siis tuoreeltaan syö. Täytyy varmaan kuitenkin ensivuodeksi laittaa silti noita hirmujakin kasvamaan, sillä niillä saa mukavasti lisäpotkua ruokiin.
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"Mikäs on Fataliin scovilleratinki...? ei nyt vaan löydy mistään. Tietäis vähän paljonko se on Nagaan, Habaan tai RedSavina Habaan verrattuna?

tais herra fatalii ite mitata tuon fataliin, lukemaksi tuli 377000shu.
tuo savina nyt on ohitettu jo monet kerrat, onhan sekin normi mittakaavassa tulista mutta itse testaamani savinat, ja muutkin tuoreet ovat olleet lähestulkoon lastenleikkiä erääseen fassen kiduttaman(ruuvi rungossa ja kunnon hellehoitoa)puskan marjoihin.
Meillä määrää Nainen!

mustaleski

Lainaus käyttäjältä: "herra 47"... samalla sitä on epävarmuutta onko bhut ja bih jolokia myös sama kuin naga morich vai ei....  :wink:  joten kyllä sitä ihmetellä saa  8)


mistä saamma varmaa tietoa onko nuo bhutit ja bhitit sama asia kuin nagat?

Taiminen

Hei! Onko tietoa - saako tätä lajiketta Fatalii:n sivuilta?

Tai mistään muualta?
Chililehdestä: Lehti oli miltei valmis, mutta painamisen kanssa tuli ongelmia. En siis ole varma saanko sitä ikinä mihinkään , mutta katsotaan. Pahoitteluni!:(

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "Taiminen"Hei! Onko tietoa - saako tätä lajiketta Fatalii:n sivuilta?

Tai mistään muualta?


Fasselta löytyy Naga Morich'in siemeniä vielä. Nuo ovat oikeasti tulisia - yhden olen parin tunnin aikana syönyt raakana. Aikamoinen paniikki iski, kun  lopuksi vetäsin kantaosan ja siemenet kerralla! Ei ole Red Savina oikeastaan mitään tuohon verrattuna, Red Savinan nyt voi syödäkin ilman suurempia kohtauksia...
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry