tammikuu 10, 2025, 06:55:07 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chili-pekonilohi

Aloittaja scorpion, marraskuu 01, 2008, 12:20:11 ip

« edellinen - seuraava »

scorpion

Kalan ystäville tässä hyvä uunilohiresepti. :)

n. 1kg lohta fileenä
1 pkt pekonia (se isompi, perhepakkaus)
½-1 dl chili-lime öljyä
chilijauhetta
mustapippuria
suolaa

Sekoitetaan mausteet öljyyn (mausteiden määrä riippuu halutusta tulisuusasteesta ;) )
Öljyllä valellaan huolellisesti lohi pinnalta, kääräistään lohi pekoniviipaleiden sisään ja pistetään uuniin 175 astetta ja noin puolisen tuntia.
Lohta voi halutessaan valella vielä paistamisen aikanakin öljyllä pekonin päälle.
On ihan syötävää... :)

Poppamies Tuliliemi

Ai saakeli, tätä vois kyllä testata joskus! Tiedä sitten mitä moinen eväs verisuonille tekee mutta luultavasti ainakin maku on kahdallaan 8)
"In sudore vultus tui vesceris pane"

e-Boy

Vaikuttaa erittäin hyvältä, seuraava lohi taitaakin tulla tämän reseptin mukaan.  8)

Ei kai tuo niin epäterveellistäkään ole muuten kuin tuon pekonin osalta.
"Habanero ja sitä tulisempi on siitä hyvää, että sitä voi syödä vaikka pilaantuneena: Maha menee sekaisin joka tapauksessa."
Meikän aloittelijan päiväkirja.

Sauli Särkkä

Jättää ne hiilarit pois tämän aterian ääreltä, niin ei ole ollenkaan paha. Ei ne rasvat ja proteiinit mihinkään jää, mikäli ei niitä sokereita eri muodoissaan nauti turhia määriä. Kaveriksi vaikka muutama siivu hyvää varrasleipää, niin bueno.

Nimim. kymppikilo edelleen pois ja välillä menee enemmänkin kuin muutama slaissi vaaleampaakin leipää..

-Sale
Sauli Särkkä

#002

scorpion

Lainaus käyttäjältä: "Sauli Särkkä"Jättää ne hiilarit pois tämän aterian ääreltä, niin ei ole ollenkaan paha. Ei ne rasvat ja proteiinit mihinkään jää, mikäli ei niitä sokereita eri muodoissaan nauti turhia määriä. Kaveriksi vaikka muutama siivu hyvää varrasleipää, niin bueno.

Nimim. kymppikilo edelleen pois ja välillä menee enemmänkin kuin muutama slaissi vaaleampaakin leipää..

-Sale


Joo... mä yhdyn tähän. Kyllä ne huonot hiilarit tukkii tiukemmin kun aito kunnon rasva. Ja vaikkei uskois, niin kyllä tällä ruoalla saa painonsa tipahtamaan kivasti, jahka tosiaan jättää ne hiilarit poies. ;)