lokakuu 06, 2024, 16:22:04 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

masaiman

Helkutin hyvää tuo toffee. Ei ees liian tulista mut sen verran et saa syyä rauhassa lokeilta mm vaimo..

chili123


Toby

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Fredrik-flugarn

Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

wille

Liedellä porisee lohisoppa feat. Mme. Jeanette. Sitä meinasin kohta nautiskella kera karjalanpiirakoiden.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Whili

Kohta ajattelin nauttia Jack the Roosterin Hell's nightissä:

Death by Garlic, (Vampires Suck)
Trinidad Scorpion-voilla valellut yrttiset valkosipulileivät. Rucolaa ja kirsikkatomaatttia.
Helvetissä mozzarellajuustokin sulaa leipien päälle.

  sekä

Roadkill
Naudan lehtipihvin täytteenä roimalla chilillä terästettyä tuorejuustoa.
Transylvanian kasvikset ja tuliset paistinperunat takaavat erilaisen makukokemuksen. Lisukkeena chilinen coleslaw.

Siika

Etikka nahkiaisia ja rieskaa sekä pintti sandelssia.
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

TunturiTiger

Iski kaffitauon. Kyytipoikana höyryää RY4.

InkRose

Eilistä lammaskuskusia minttujugurttikastikkeella. Hyvin pelitti Hans Välimäen ohje, joka Lidlin mainoksessa männäviikolla oli.

Yuzzi

Siipiä Texas Pete Chipotlella.

Joku tuossa ei nyt ihan napannut. Luulenko vain, vai onko tuo TP Chipotle ihan pirun suolaista?

wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

bläkkäri

Nagajauheen poltteesta nenäontelossa sekä suun ympäristössä :o.

bläkkäri

Chilisuklaiden maistelua. Aji Cristal ja Pimenta Diomar kaipaa enempi jauhetta, Nagaa näköjään riittää tuollanen hyppysellinen, vaan on se herkullisen kirpakkaa.

Toby

Spaghettikastiketta habanerolla maustettuna.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

masaiman

Just nakkasin uuniin pussillisen valkosipuliranskiksia, jonkin ajan päästä meneepi perään yks/kaks Savuhovin Tuskaa.

Ostin eilen pakkauksen ja vasta kotona huomasin että perhana, nää sisältää nagaa! Tänään ostin vielä kaupasta varanakkipaketin jos on liian tiukkoja mulle. Nappasin veitsellä varovasti siivun päästä. Sitten toisen. Ja kolmannen. Kunnes söin koko pötkylän. Perhana, parasta makkaraa mitä olen ikuna syöny! Todella hyvä savu eikä chiliäkään ole liikaa vaan just sopivasti. Ostan uudelleen.

masaiman

Hm. melkeen parempaa kylmänä, kuumennettuna chilin maku korostuu ja savu häviää...

Jahvetti

En tiedä, onko kyseessä asennevamma vai mikä, mutta mielestäni useimmat A-luokan makkarat on
kylmänä parhaimmillaan. Notskissa taas suosin perusjauhomakkaraa, sopivasti pinta palaneena. ;D
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

ChiliChillailija

Kyllä parasta "eichilimakkaraa" on Hiillos.

Täällä mennään taas vaihteeksi Aji Cristal -leivällä. On tuo satoisuus kyllä yllättänyt meikäläisen.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Toby

Nautin alkaneesta syyslomasta  :)
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

InkRose

Nautin täydestä vatsasta. Syypäänä on 6 tuntia pienellä lämmöllä muhinut n. 2,5 kg läskinpala, jonka kuorrutin tiistai-iltana reilulla desillä hivenen kreolisuuntaan tuunatulla southern style rubilla. Kilo jäi vielä syömättä kun oli appivanhemmat auttamassa. Ko. lihas tuli riivityksi haarukoilla pulled pork muotoon ja ennen tortilloihin änkemistä mehustelin lihat paistinpannulla tilkassa tuorepuristettua omenamehua.

Kohta pitäisi ruveta leipomaan tuollaista ~18 hengen porkkanakakkua...