tammikuu 10, 2025, 12:13:52 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Vitus. Saksalainen vehnäolut 7.7%. 2012 maailman parhaaksi palkittu lajissaan. Hedelmäistä ja herkullista on.

x46900

Mainoksen mukaan makutestin voittajaa.

Jani M


Minbaari

Inkivääri-omena jaffaa. Aikaisemmin päivällä kaikenlaista jännää yhdessä helsingissä sijaitsevassa alkoholi-alan yrityksessä...
#816

Fredrik-flugarn

Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

wille

68,5-vuotiasta extra virgin single malt KOFF III:sta. Etelärinteen sadosta kypsytettyä.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Toby

Nautin hyvistä nauruista ja näkemästäni lillenin meikkauksesta :D
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Jani M

Lainaus käyttäjältä: Toby - toukokuu 09, 2013, 21:12:30 ip
lillenin meikkauksesta :D


Kuva oli kyllä hyvin hehkeä. Naurahdin, kun facebookissa siihen törmäsin.

Jame

Hampurilaissämpylän välissä omin kätösin paistijauhelihasta tehty pihvi + muut tarvittavat sörsselit. Maun kruunaa omatekemä habanero-valkosipulimajoneesi,, jossa 1/2 habaa ja 2 pientä valkosipulinkynttä.

Jos omistaa sauvasekoittimen niin majoneesin tekemisessä ei voi epäonnistua. Kananmuna, 2 dl öljyä ja mausteet oman maun mukaan. Sekoitus n. 10-15 s. Veikkaan että jos/kun noista omista chileistä joskus saa satoa niin chilimajoneesia on aika usein ruokapöydässä.
Failure is simply the opportunity to begin again - this time more intelligently.

Minbaari

Yhden karhun tuplahumalan, jos tästä saisi tuplahumalan.
#816

masaiman

Pistonhead + Teeren Luomuleevi autonsiivouksen päälle, saatanpa kohta kaataa tilkkasen The Balvenie Doublewoodia.

akselsson1

kallista puuroa ja 74v vanhaa single malt rooibosta
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

Ryhis



Tätä olisi tarkoitus nauttia tänään.

Kyseessä on siis sikavainaa jota eilen keittelin koko illan. Possuressu sai jäähtyä tykissä marinadissa yön yli ja nyt se on uunissa 115 asteessa ja valelen sitä kokoonkeitetyllä marinadilla vartin välein. Possu saapi olla uunissa aamuysistä aina kahteen saakka jolloin nostan sen vetäytymään folioon.

Sitten kamat kantoon ja mutsille, mutsilla viritän pallogrillistä jonkinlaisen alkeellisen savustimen ja kahden kilon kassleri saa napata vielä ylimääräistä höökiä pintaansa, ennenkuin se siivutetaan suupalan kokoisiksi paloiksi lautasen syrjällä ja nautitaan coleslawn kera.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Jahvetti

Voi v sun kanssas taas!
Jätä edes kuvat pois niin vois normi-ihminen nukkua yönsä rauhassa.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

masaiman

Arvaas alkoko itellä rahtusen kans kuola valumaan kun aloin aattelemaan ribsejä joihin pintaan tätä:

http://www.chilitarvike.fi/poppamies_chipotletahna_120g

ens viikolla pitäs päästä maistelemaan...

Jos sitä lasin mehua ja nukkumaan, taas perus neljän herätys... melkeen väskää...


Ryhis

Ai stana tuli muuten sikavainaasta her-kul-lista!

Söin vikat rippeet muuten JUURI. Coleslawn kanssa.

Suunnitelmat pitivät, possua keitettiin ensin se 5h, sitten se oli uunissa 9-14, kävin vartin välein valelemassa sikabiittiä soosilla joka koostui enimmäkseen kehitysmaiden lasten verestä, omenamehusta ja mausteista. Viidessä tunnissa sain sellaisen mukavan karamellipinnan kauttaaltaan mr. Sikan niskaan. Kirjaimellisesti.

Kuvassa näkyvän kimpaleen laitoin keskeltä poikki ja puolikkaat "kuutioin" kuuteen osaan. Nämä pikkukimpaleet nostelin avoimeen folionyyttiin jonka kiikutin pallogrilliin. Pallogrillissä heitin hiillokselle foliosta taittelemiani taskuja joissa oli savustuspurua. Kippasin vähän glaseerauslientä sian päälle ja savustin makupaloja vielä puolisen tuntia.....

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Larski

Haggista, tuota Skotlannin ylämaiden kuusijalkaista pikkunisäkästä ja St. Mungo lageria. Olut on melko tyhjänpäiväistä, mutta ruoka loistavaa! Paikkana Glasgow ja Black sparrow.

bläkkäri

Äskettäin Alonso Menendeziä ja Lasson Tummaa, Alonso liian kirpakka, Lasso ihan ok laakeri. Nyt otan Karjalaa takaisin, kulaus kerrallaan kera Q.I serie D. Kohta rankkalaiset ja cnackinmuotiset vesilisäainepötkylät uuniin ja ehkä hiukan Metroidia jälkkäriksi.

masaiman

Fatalii Gourmet savurocotosuklaatoffee: Aivan tolkuttoman törkeen hyvää!
"          "            Aji Fantasy sitruunalakutoffee: ei niin mun makuun, ihan tuletonkin...
"          "            Nagasalmiakkitoffee: Aivan tolkuttoman törkeen hyvää!

Vähän ihmetyttää kun toi rocoto on melkeen tulisempi. Maistuu selvästi savu ja rocoto, nannaa. Naga ei niinkään maistu, mutta muuten on varsin kelpo tuote. Molemmissa sopivasti potkua, silleen et saa/täytyy makustella ettei tuu vedettyä koko patukkaa kerralla kitusiin muttei liikaa minullekaan, jolla ei nuo toleranssit ole mitenkään korkeella.