tammikuu 10, 2025, 01:06:28 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

akselsson1

Chilihulluutta jo vuodesta 2011

Noli Me Tangere

Driver special, söder pizza & kebab.

ChiliChillailija

Lämpimiä leipiä. Päällä Orange Habaneroa ja Biquinhoa, juustoa, sipulia ja tomaattia.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

LupeKani

Rullakebabia runsaalla aurajuustolla, reggae reggae sekä nagasooseilla. On muuten hyvää...

JN

Laitilan Kievarin Portteria.

lumppujussi

Lainaus käyttäjältä: JN - elokuu 09, 2013, 20:28:44 ip
Laitilan Kievarin Portteria.
slurps. Ootko Laitilan barley wineä testannut? Melkoista herkkuva.

Kiitos Laitilan, ei tarvi enää ulkomaalaisia juuri ostella, vaan voi keskittyä tukemaan kotimaista laatupanemista.  ;D

JN

Lainaus käyttäjältä: lumppujussi - elokuu 09, 2013, 20:33:35 ip
Lainaus käyttäjältä: JN - elokuu 09, 2013, 20:28:44 ip
Laitilan Kievarin Portteria.
slurps. Ootko Laitilan barley wineä testannut? Melkoista herkkuva.

Kiitos Laitilan, ei tarvi enää ulkomaalaisia juuri ostella, vaan voi keskittyä tukemaan kotimaista laatupanemista.  ;D


Barley wine jäi vielä tällä kertaa hyllyyn, mutta eiköhän sitäkin tule nautittua lähiaikoina :)

Tällä hetkellä lasissa on Sinebrychoff:n porter. Hinta laatusuhteeltaan täydellinen valinta.

lumppujussi

Lainaus käyttäjältä: JN - elokuu 09, 2013, 20:50:22 ip
Lainaus käyttäjältä: lumppujussi - elokuu 09, 2013, 20:33:35 ip
Lainaus käyttäjältä: JN - elokuu 09, 2013, 20:28:44 ip
Laitilan Kievarin Portteria.
slurps. Ootko Laitilan barley wineä testannut? Melkoista herkkuva.

Kiitos Laitilan, ei tarvi enää ulkomaalaisia juuri ostella, vaan voi keskittyä tukemaan kotimaista laatupanemista.  ;D


Barley wine jäi vielä tällä kertaa hyllyyn, mutta eiköhän sitäkin tule nautittua lähiaikoina :)

Tällä hetkellä lasissa on Sinebrychoff:n porter. Hinta laatusuhteeltaan täydellinen valinta.
Tuota on tullut joskus nuorena poikana nautittua hieman liian suuria kerta-annoksia. Oli jo silloin hinnaltaan kohdillaan, tosin jälkiseuraamukset olivat sitten joskus hieman hinnakkaampia.  ::)

InkRose

Willen Fataliisoosilla ryyditettyä jauhelihakastiketta kera makaronin. Melko kivasti lämmittää... ::)

ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

Nyt täytyy sanoa että oli mätöt aika kohallaan, possun sisäfilepötkö, savustettu kaks tuntia 120 asteessa (omena+ hikkori), loppukuumat uunissa sillä aikaa kun potut kypsyy niin että sisälämpö 75:ssä, kylkeen perus salaatti-kurkku-paprikahässäkkä ja juomana Mallaskosken Valioluokka Stout.

Jälkkäriks vois imailla pari viimestä Pistonheadia (prkl päiväys menny kaikista, pakko juua pois...)

Janne

Tunti-pari sitten munittuja oikeasti vapaan kanan munia. Päivittäin vapaasti laiduntavilta kanoilta tulee vähän erilainen keltuainen kuin häkkikanaloissa munivilla.

www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Minbaari

Herra InkRoselta opitun käytännön mukaisesti: ruoanlaittoruokaa eli tässä tapauksessa savustettua feta-mustapippurimakkaraa, sillä välin kun ribsit savustuu omena- ja luumupuulla vielä ainakin kolme tuntia.
#816

Miquel

Lainaus käyttäjältä: Janne - elokuu 11, 2013, 15:37:37 ip
Päivittäin vapaasti laiduntavilta kanoilta tulee vähän erilainen keltuainen kuin häkkikanaloissa munivilla.

Muistan kanssa kun meillä aikanaan oli lemmikkinä 4 kanaa+ kukko. Sokerikakuista tuli hauskoja kun ne oli ihan niinkun keltaiseksi värjättyjä. Monesti oli myös näitä kahden tai kolmen keltuaisen munia.  ;D
Maun muistan kyllä ja sitä jäi kaipaamaan!  :)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Toby

Nautin kohta lämpimästä suihkusta. Tekee gutaa tappavan hikitreenin jälkeen. 8)
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

akselsson1

Chilihulluutta jo vuodesta 2011

Neonrider

Sienestämisestä nyt kun sieniä on paljon.
Tarkoituksena olis kehittää jokin chili&sieni&etikka -säilyke. Sopivanmakuinen sieni, chili, sipulia, mausteita ja etikkaa

narttu

eilen sienestin,tänään nautin perinteikkäästä koff oluesta  8) huomenna taas mettään nauttimaan hiljaisuudesta  :)
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

Noli Me Tangere

Nautin kahvista ja siitä, että työpäivä oli tänään tavallista lyhyempi.

Kaisuli-Haisuli



Savunagajauheella ja juustokerroksella ryyditettyä kaalilaatikkoa. Nagan kanssa kävin ne perinteiset, hupsahti  ;D