tammikuu 09, 2025, 12:03:34 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

narttu

Koffia, röökii ja hyvää seuraa. :P
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

NiGo87

Burgundinpataa ja hyvää italialaista punaviiniä.
Sehän on kyllä melkein rikollista nauttia ranskalaista ruokaa ja juoda italialaista viiniä.

Hyvää on  :)

narttu

äsken nautin ystävän seurasta, italo discosta, oluesta ja tupakasta. :-*
Nyt rupean nauttimaan tv:n seurasta ja syön mieheni tekemää sieni / chili piirakkaa. ;)
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

mohla

Pyttipannun jälkiruuaksi vaniliajäätelöä itse tehdyllä kuningatarhillolla ja Reko-kahvia kera Madeiran. :-)

ChiliChillailija

Suklaamannapuuroa ja jogurttia.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Toby

Nälkää.

Kyllä nyt pitää vielä haukata jotain, eihän näin nälkäsenä voi nukkua, lakikin sen kieltää ::)
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

wille

Kauraleipää. Täytynee kohta valmistaa hyvin, hyvin tulista kanakeittoa tai lihalientä. Ämpärillinen valkosipulia sekaan, tietty.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Minbaari

Kahvia.. Litra. Myöhemmin 12h leivinuunissa hautunutta lammascurrya. Pitäisköhän paistaa vähän naan-leipää kaveriksi...
#816

Noli Me Tangere

Jääkaapin karhupopulaation harvennus alkoi juuri. Janoa nostattamaan hieman Lidlin (sivumennen sanoen keskinkertaista) salamia. Ai että kun tuntuu mukavalta tämmöinen töistä tai matkustelusta täysin vapaa viikonloppu pitkästä aikaa.

Toby

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

ChiliChillailija

Kaurapuuroa, marjoja ja kaakaota.  :P
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Noli Me Tangere

lokakuu 12, 2013, 13:04:20 ip #5291 Viimeisin muokkaus: lokakuu 12, 2013, 13:12:19 ip käyttäjältä Sir Badger
Hei Sir Badger, tässä puhuu tulevaisuuden Sir Badger. Viiden tunnin kuluttua nykyhetkestä nautit pitkään haudutetusta chili con carnesta ja aromikkaasta punaviinistä. Laitoit tähän ruokaan kerrankin oikean määrän chiliä, joten vaimo ja vieraat kiittelevät. Jatka samaan malliin. Kirjoitan sinulle tähän ohjeen, koska olet oikeasti aika tollo, etkä muista kirjoittaa sitä kuitenkaan itse. Taidan hankkia meille huomiseksi oikean krapulan, sopiihan se?

P.S. Ranskan vallankumous tapahtui 1789. Yritä nyt kerrankin muistaa tämä, niin meidän ei tarvitse hävetä Trivial Pursuitia pelatessa.


Sir Badgerin chili con carne:

1 kg naudan paistia
3 tlk ruskeita papuja
3 tlk tomaattimurskaa
3-5 sipulia koosta riippuen

paljon valkosipulia
ruukku tuoretta korianteria
mustapippuria
suolaa
juustokuminaa
oreganoa
ripaus sokeria
savuaromia

Ja tietysti chiliä. Congoa ja Habanero Brown Largea.


Miquel

Tällainen libanonin tuliainen!  8) Ekat maistiaiset otin tavarasta kun viimeksi poikettiin Amarillossa syömässä, ja heti oli saatava oma pullo. Pettymyksekseni ei kuulu alkon valikoimaan, mutta onneksi sain hankittua.



Onko foorumilla preemium -tequilan päälle ymmärtäviä?  :)
http://www.tresgeneraciones.com/
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

masaiman

Chimay Trappist Tripelin tossa imailin, olipa mitäänsanomatonta litkua, alkutuoksu lupasi hyvää mutta maku jäi pientä katkeruutta lukuunottamatta tosi vaisuksi. En osta uutta enkä viittiny ees olutketjuun laittaa...

wille

Sunnuntai on absoluuttinen ruoanlaittopäivä, väsäsipä sitten lohturuokaa kankkuseen tai gourmeeta viemään ajatukset pois ovelle kolkuttelevasta uudesta työviikosta. Pari lasia punkkua ruokaa valmistaessa ei ole synti.

Tänään menu koostuu baccatumilla silaistusta sosekeitosta, jonka päärooleissa peruna, purjo ja herneet. Kaveriksi tälle maittavalle, voimakkaan valkosipuliselle sopalle on tuotapikaa uuniin livahtavat Campane-juustosämpylät ja jälkiruoaksi tarjoillaan yllättäen chilittömiä mokkapaloja vahvan tummapaahtoisen kera.

Ruokajuomaksi ajattelin nauttia lageria..
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

narttu

Koffia ja kohta 2 x tietokilpailua Kauksun paikallisissa kulttuuri ravintoloissa. ;)
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

Sunnuntaisafkaa: Überdogi

-esipaistettu patonki, tais olla Fazer
-HK:isoja "aito nakkeja" pari, kovat jätkät ostaa isompia patonkeja ja vetää 3-4


Paista/kuumenna, väliin ketsuppi sinappi kurkkuhässäkkä (makea) chilisoosi

Yritä olla hotkimatta (turhaa)

Miquel

Sauna, kiuasmakkaraa, kaljaa, tuliaistequilaa... Mitä muuta voi ihmislapsi kaivata.  :)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

ChiliChillailija

Pizzaa, jogurttia ja kauraleseitä, sekä karpalomehua.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi