tammikuu 06, 2025, 22:16:15 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Hyvää Joulua!

Aloittaja Tepi, joulukuu 23, 2009, 14:41:16 ip

« edellinen - seuraava »

Tepi

Hyvää ja rauhallista/rauhatonta Joulua koko Chilikansalle! Kasvakoot puskamme ensivuonna entistä suuremmiksi- satoisimmiksi ja palkomme entistä tulisemmiksi.

-Ugh...Olen puhunut-
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Xbow

Hyvää joulua, tuokoot joulupukki paljon chiliä sisältäviä lahjoja korvatunturin kätköistä.
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

MaXXer

Erittäin hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta "taistelutovereilleni" chilien parissa ;D

Jiri

Tänään vedettiin viime kauden viimeisetkin kasvit nurin ja tyhjennettiin resot. Ajastimet, valot ja pumput saavat levätä muutaman kuukauden, kun huomenna laitetaan lasten kanssa ensi kauden siemenet itämään. Joulun aika on kauden käännekohta, siis.

Tulista joulua kaikille!
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

Chilivaari


Marcelo

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta.

Aji Inferno

Hyvät toverit kuumalla asialla: GRONSK PYK!!  :D

MasaT

joulukuu 23, 2009, 17:37:22 ip #7 Viimeisin muokkaus: joulukuu 23, 2009, 18:07:21 ip käyttäjältä MasaT
Hyvää Joulua ja satoisaa uutta vuotta toivotan!


hessi

Joulupöydän herkkuja,
nagasinappi, nagapiparit, naga glögi,
tortut onkin sitten rocotoa ;)
herkkuhetkiä Jouluun
             ja
Naga rikasta Uutta Vuotta 2010

toivoopi kukas muu kuin

Naga Hessi

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Doc Evil

Hyvää Joulua sekä onnellista ja satoisaa uutta vuotta koko chilikansalle.

tonttu

Hyvää Joulua!

Kinkun lämpötila 72 astetta :-) Ihan kohta pääsee maistelemaan.
Lohet savustettu ja graavattu. Nyt ei muuta, kun Joulua odotellen :-)

Tämän Joulun innovaatio. Ihan itte keksin. Chililimekypsennetty Norjan merilohi:

Isosta 3kg lohifileestä paras keksikohta tätä varten.

Hölskyttimeen (mallia Jamie Oliver)
Tuore tilliä
Musta ja valkopippuria
3 limen mehut ja kuori
Suolaa ihan hyppysellinen (parantamaan säilyvyyttä)
Omista puskista talvipuutarhasta chiliä, tälläkertaa Red Savina, Lemon Drop ja pari muuta. Ei kuitenkaan älyttömästi, viitisen pikku chiliä meni.

Otetaan se n. 400g lohipalanen ruodittuna ja kääritään se folioon, niin että tulee semmoinen kulho, hölskytellään kunnolla sitä kuulamörssäriä ja kaadetaan limemausteseos lohen päälle. Tarvittaessa lisää limen mehua, jos ei vielä oo kauttaaltaan. Sitten kääritään nyytti umpeen ja muovipussi vielä tiiviisti päälle. Kellariin, n. +2 asteeseen 24h ja sitten nyt illalla leikkelin graavilohen jälkeen hienoiksi siivuiksi. Pintaan jää tuo tillichiliseos koristeeksi ja makua antamaan. AIVAN MIELETTÖMÄN HYVÄÄ!

Sanoin emännälle, että siinä ei oo paljon suolaa, joten ei säily kauan. Vastaus: No ei varmasti säily ;-)

On kyllä mukavaa aikaa :-P

Pertsa

joulukuu 24, 2009, 00:23:31 ap #11 Viimeisin muokkaus: joulukuu 24, 2009, 00:25:17 ap käyttäjältä pertsa
Hyvää Joulua myös täältä, vaikka oma kausi menikin täysin perseelleen niin hengessä mukana ollaan silti.
Ei sen puoleen, ei chileily välttämättä tarkoita pelkkää kasvattelua. Itelle koko hommasta on vuosien saatossa tullu niin suuri osa elämää, sikana hyviä tyyppejä joista osalla on yhtä sairas huumorintaju kuin itellänikin. Muutin toiseen päähän Suomeakin osittain chiliharrastuksen ansiosta, josta sitten löysin sen elämäni rakkauden. Vaikee ajatella elämää ilman tätä foorumia, irkkiä, tuttuja joiden kanssa vaihtaa niin hyvät kuin huonotkin kuulumiset.
Jos katsoo elämää nelisen vuotta taaksepäin niin koko chiliharrastus on vuosien saatossa pinkaissut osittain pimennosta kaiken kansan huulille, on kotimaisia chilikauppoja, löytyypä niitä namilajikkeitakin lähestulkoon joka kaupasta kun aikanaan oli vain erittäin märkä päiväuni että saisi esim Baccoja Suomalaisista marketeista.
Fatalii on kunnostautunut entisestään villien kasvattelussa, on Fassen ja Aji Infernon ansiota että ulkomailla lähestulkoon jokainen "Chilijengi" tietää että täällä kylmässä pohjolassakin kasvatellaan chilejä suurella menestyksellä.
Yhdistys on myös tehnyt loistavaa työtä harrastuksen tunnettuuden suhteen.
Joskus taannoin kiteytin chileilyn yhteen lauseeseen. "Chili, äärimmäisen rento, Helkkarin vakavasti otettava elämänasenne".
Kiitos kaikille =)

-P-
Meillä määrää Nainen!

Sterno

Hauskaa joulua!!  ;D



Sterno

Minbaari

Hyvää joulua! Pumpatkaa tulevana vuonna Habanne täyteen tulisuutta.  ;)
#816

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

bluesman

                                           


                                                               Hyvää Joulua!

Masasaurus


Vihtakauppias

Hyvää Joulua Kaikille foorumilaisille!  :)
Chilin kapsaisiini, mmmm mikä ihana polte<3

akselsson1

Löysin tämmätteen vanhan ketjun ja herätän sen henkiin  8)
Hyvää joulua itse kullekkin chilipäälle!
Taitaa lähes koko suomessa olla tällä hetkellä erittäin todennäköisesti myös valkea joulu, naatiskelkaa kinkkua ja muita herkkuja  :-*
Unohtamatta suklaata ja piparia  ;)
Tulipa nälkä... Nähään joulun jälkeen foorumin väki  :)
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

0lli

Hyvää joulua sinne myös ja muille foorumilaisille kanssa! :)
If you want to be happy for a lifetime, be a gardener.