syyskuu 26, 2023, 22:09:23 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tulista "hanurimusiikkia"

Aloittaja Tyräkki, marraskuu 15, 2002, 20:32:30 ip

« edellinen - seuraava »

Tyräkki

Tulista hanurimusiikkia
(makaaberi juttu)

Muutama varoituksen sana kaikille obeeseille chilimielille. Meikäläinen on horisontaalisesti tarkasteltuna ollut aina suunnilleen kokoa XXL, vaikka pituutta ei olekaan siunaantunut kuin "sammakkoa rintaan". Nyt sitten kolmisen vuotta aiemmin sain kokoelmiini erään eksoottisen vaivan, jota Meilahden viisaat tietysti heti tarmokkaasti alkoivat lääkitä. Noiden namilääkkeiden ansiosta tässä nyt chilejä vielä kasvatellaan, mutta ei mitään hyvää ilman jotain harmintynkääkin. Sain nimittäin puolessa vuodessa sivuoireena 40kg lisämassaa, joka onkin sittemmin sitkeästi pysynyt mukanani. Kun siis aiemminkaan en ollut varsinaisesti mikään keijukainen, niin nyttemmin muistutan lähinnä paineilmaletkuun istunutta sammakkoa. (en uskalla esim. talvella talitinttiaikaan mennä lainkaan ulos) Tästä sitten vihdoinkin pääsemme itse asiaan.

Määräsivät tuossa männäviikolla tohtorit minulle sitten orlistaattilääkityksen, joka nääs sitoo noin 1/3 syömästäni rasvasta niin, että se tulee liukenematta "läpi" elimistöni. Tarkoitus olisi tietysti näin saada hyvän ruuan ystävä hiukan pienentymään. Tabuja olinkin tyytyväisenä tuossa muutaman päivän jo napsinut, kunnes eilen sitten innostuin tekemään lounaaksi "tosimiehen lihapullia". 500g lihaa, vartti maksaa, ja kymmenen habaneroa sekä valkosipuli ym. tilbehöörit. Pullat olivat muusin ja salaatin kanssa juuri niin hyviä kuin muistinkin, ja aterian jälkeen saikin heittää märät vaatteensa pyykkikoppaan ja suunnistaa suoraan suihkuun. Tuosta herkuttelustani en aiempaan kokemukseen luottaen taatusti odottanut jälkioireina kuin korkeintaan aikanaan esiintyvää lievää pakoputken kuumotusta. Toisin kuitenkin kävi.

Joskus aamuyöstä heräilin kummalliseen kuumotukseen alavatsassani. Se ei varsinaisesti ollut vielä ihka oikeaa kipua, pikemminkin sen jonkinlaista kuumottavaa esiastetta. Tunteeseen liittyi myös voimakas ulostamisen tarve, ja oletinkin olevani saamassa jonkin vatsataudin. Hoippuroin siitä sitten unisin silmin posliinijakkaralle ja löysäsin varovasti "ryppynarua". En viitsi tässä nyt ruveta keksimään asiaa parhaiten kuvaavia äärimmäisiä superlatiiveja, vaan totean siitä seuranneen äärimmäisen räjähdysmäisen tulvan joka herätti minut todella nopeasti täysin virkuksi. Tapahtuman epämiellyttävin seuraus ei sitten vain tosiaankaan ollut ko. räjähdys, vaan siitä seurasi muutakin mukavaa, joka sitten olisikin riittänyt piristämään vaikka muumion. Koko "anaalikanaali" vaikutti roihuavan helvetintulessa ja "räjähdyssirpaleetkin" tuntuivat polttavan rakkoja istumalihasteni herkkään hipiään, puhumattakaan vieläkin herkemmästä genitaalialueen ihosta. Tuskasta karjuen (siis ihan oikeasti) sieppasin "pillupuhelimen" (anteeksi alasuihkun brutaali nimitys), ja suihkin jääkylmää vettä paloalueelle. Tällä varovaisten tyhjennysten ja höyryävää hanuria viilentävien suihkujen vuorottelulla sain sitten voihkien tyhjennettyä koko syövyttävän hapon varaston pönttöön. Olen muuten varma, että meillä ei tarvitse käyttää viemärinavausaineita muutamaan vuoteen, toivottavasti vain muoviputket kestivät. Sama, joskin joka kerta onneksi edellistä lievempi vatsanpolte herätti minut vielä joitakin kertoja yön aikana, mutta niistä selvittiin jo opitun tyhjennus-/sammutusmetodin avulla. Rektumin seutua tosin poltteli tänään vielä pitkälle iltapäivään. Luojan kiitos sillä alueella ei ole niin paljon tuntohermoja kuin esim. suussa.

Tässä tulevat sitten jälkispekulaatiot. Tuo orlistaattilääke siis "taluttaa" rasvaa sellaisenaan läpi ruuansulatuskanavan. No kapsaisiinihan on tietääkseni nimen omaan rasvamolekyyli. Normaalisti ruuansulatus ilmeisesti hajottaa valtaosan nautitusta kapsaisiinista, ja lieventää näin huomattavasti ns. "ring of fire" ilmiötä, jolloin nautitun chilimäärän täytyy olla todella suuri jotta pahoja oireita syntyisi. Sekoittamalla hornantulisen ruoan ja lääkkeen varmistin ilmeisesti, että peräsuolessani oli aamuyöstä tuhti määrä RAAKAA KAPSAISIINIA. Se sitten minut herätti oudoilla oireillaan ja johti kuvattuun episodiin, joten varokaahan läskivasarat jos tohtorinne määrää teille xenical:ia tai jotain muuta orlistaattia. Tapahtumien kuvaus saattaa kuulostaa huvittavaltakin, mutta vakuutan kokemuksen olleen tapahtumahetkellä kaikkea muuta kuin huvittava. Ja tämä tarina on tosi :p

Janne

Kyllä tuossa jackassit kalpenee, sen verran extriimiltä kuullostaa  :p

Onpahan ainakin lastenlapsille opettavainen tarina kerrottavana  :D
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

tob

sweet :D

taitaa kyllä olla niin että liukenematon rasva sotkee suolen toiminnan muuten (oon kuullut että ainakin 5-ketjuiset rasvat tekee sen, vaikka muuten ovat "tavallisia", ne eivät imeydy). koska ruoka tulee läpi normaalia nopeammin, the good shit ei ehdi pilkkoutua. voit esim kokeilla yhdistää tiukan sapuskan ja ulostuslääkkeen, oletan että lopputulos on sama.

(niin siis tuo lääke ja suuret rasvamäärät toimivat ulostuslääkkeenä.. kokeile vaikka ilman chiliä)..

acethaman

Tulipa vaan tämäkin thread mieleen kun lueskelin tuota Suomenlinnan Chilitapaamiseen houkuttelevaa juttua.. Siinähän mainittiin "Chilijäynä".

Chilillä saa tehtyä yhtä jos toistakin kepposta. Tunnetusti risiiniöljy on myös mitä mainiointa ainetta naurun aikaansaamiseksi. No nyt jos...  :angry:

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "acethaman"Tulipa vaan tämäkin thread mieleen kun lueskelin tuota Suomenlinnan Chilitapaamiseen houkuttelevaa juttua.. Siinähän mainittiin "Chilijäynä".

Chilillä saa tehtyä yhtä jos toistakin kepposta. Tunnetusti risiiniöljy on myös mitä mainiointa ainetta naurun aikaansaamiseksi. No nyt jos...  :angry:

Asia on vaan niin että totaalisin chilijäynä koostuu hiljaa ajan kanssa nautittavasta supervahvasta chilistä joka muuttaa suoliston seuraavan yön aikana jonkinlaiseksi tulta syökseväksi lohikäärmeen ja F1-auton pakoputken risteytymäksi... Jos tuosta vielä onnistuu tekemään pysyvän olotilan, silloin lääkäri, psykiatri ja uhri itsekin ovat ihmeissään! ;-) :angry:

Anonymous

Tämä on kyllä aika legendaarinen, tulee aina muutaman kuukauden välein lueskeltua jos kaipaan piristystä ankeaan päivään  :lol:

Gekko

Lainaus käyttäjältä: "Anonymous"Tämä on kyllä aika legendaarinen, tulee aina muutaman kuukauden välein lueskeltua jos kaipaan piristystä ankeaan päivään  :lol:

Jep. Missäköhän Tyräkki nykyisin vaikuttaa, näitä "pakinoita" oli hauska lukea? Hänelle voisi ehdottaa vaikkapa vakiokolumnistin virkaa Infernoon!  :idea:
Solanaceae et vitae

Herpiili

Kyllä Tyräkki ainakin puutarha.netin puolella vielä tarinoitaan jatkaa, ja laatu ei ole yhtään tippunut ;)

Jonne

eipä tollasta kyllä tohtis itse kokea mutta kyllä se oli huvittavasti ainakin kuvailtu.. muutaman kerran kyllä pakoputkea poltellut ilkeästi hyvän ruuan jälkeen <3  ..mutta voin vaan kuvitella sen monta kertaa pahempana ja sekös huvittavinta onkin ;) vahingon ilo = paras ilo ;)

Clown^

Täytyy myöntää että vahingonilo on joskus parasta iloa :D
Tuli taas naurettua myös näille käsitteille kuten "pillupuhelin" hyvää viihdettä :D
jos ei polte tunnu, se on kaupan chili!

Tyräkki

Hengissä ollaan ja nyt pitkän tauon jälkeen jälleen chiliäkin kasvamassa. tauko johtui siitä, että vasta nyt on pakastin tyhjentynyt muutaman vuoden takaisesta edellisestä sadosta.

JartsaP

Ohoh! Morjensta vaan, Tyräkki! Sinun juttujasi on varmaan moni muukin kaivannut...

Janne

En tiedä mistä tää tuli taas vuosien jälkeen mieleen mutta pakko tehdä nosto vanhalle ketjulle. Aloitusviestin tarina on sen verran legendaarinen että kannattaa uusienkin foorumilaisten lukea ;)
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Nikodeemus

Kiukuttelevien muksujen nukutuksen jälkeen tämä kyllä pelasti loppuillan. Kiitos!
Mikään ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää.

Fredrik-flugarn

Tälle ketjulle pakko järjestä vuosipäivä tai jotain" ;D

Voi luoja. Kun Luke Skywalker rassaisi tuhkaluukun lasermiekallaan.
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

wille

Hanurimusiikille oma kunnia-sticky!
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

TunturiTiger

Pakko myöntää, etten tiedä muuta foorumia, jossa ulostamisesta voidaan kirjoittaa näin elävästi. Ja jumaliste muut vielä tietää, mistä on kyse ja pitää sitä kovana juttuna! ;D

Whili

Tuttua meininkiä

Joskus tuli maistettua tuota Xenical merkkistä lääkettä..   
..pieni viaton pieru = desi lämmintä öljyä uikkareissa  >:(
Oli siinä rektumi joskus melko herkkänä chiliaterian jälkeen.

Mutta piti sitten useampien öljyisten kalsarien jälkeen valita lääke vai rasvainen äijäruoka  :(

Arvaatte varmaan kuinka kävi   ;)


TunturiTiger


masaiman

toukokuu 29, 2012, 08:10:59 ap #19 Viimeisin muokkaus: toukokuu 29, 2012, 08:18:37 ap käyttäjältä Mattson
Pask Huutonaurua! Voi luojani, auta! Heehee, eeppistä... Huh, uskallanko mennä sisään ollenkaan seuraavaan jakopaikkaan kun silmät on tulipunaiset ja vuotaa, ja mahaan sattuu, luulevat vielä krapulaiseksi...         
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - toukokuu 28, 2012, 23:05:13 ip
Pakko myöntää, etten tiedä muuta foorumia, jossa ulostamisesta voidaan kirjoittaa näin elävästi. Ja jumaliste muut vielä tietää, mistä on kyse ja pitää sitä kovana juttuna! ;D
Täytyy myöntää, että tuli itsekin lukiiessa nipistettyä ryppy penkin verhoiluun samalla päästäen pienen aih  ;D