lokakuu 06, 2024, 05:29:48 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Makea ja mieto chili

Aloittaja Angaroth, syyskuu 16, 2010, 11:04:49 ap

« edellinen - seuraava »

Angaroth

Tervehdys!

Mikä olisi makea ja mieto chili lajike?
Joku lombardon tyylinen jota kasvatin viime kesänä.
Jos haluat olla onnellinen yhden päivän, ota humala. Jos kolme päivää, mene naimisiin. Jos kahdeksan päivää, teurasta sika ja syö se. Jos haluat olla ikuisesti onnellinen, ryhdy puutarhuriksi.

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Kaltsu

http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

PP


chilihardhead.fi

Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

Toni.A

CGN22871 hyvä ja mieto, sekä runsaasti tekee satoa.

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Xbow

Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - syyskuu 16, 2010, 15:33:20 ip
CGN22871 hyvä ja mieto, sekä runsaasti tekee satoa.

En kyllä tiedä, mutta Fataliin kuvauksen mukaan tuo on tulinen, tulisuus jotain 7. Omat CGN22871:set olivat kyllä ihan tulisia, hieman tulisempia kuin Aji Benito tai Aji Habanero, ehkä aavistuksen verran Lemon Dropia tulettomampia. Sen verran niissä on potkua, että perushemmo kyynelehtii :p

Mietoja baccoja, mitä suosittelen kerrottujen lisäksi:
Kaleidoskop -- kutakuinkin tuleton, rikas mutta hempeä aromi, makea, maussa on luonnetta. Isohkoja paksuhkolihaisia podeja.
PI 441551  -- nam nam, ei ihan niin makea kuin champion, mutta taas mukava namipala.
Pimenta cambucci -- hyvin samantapainen kuin toi PI 441551. Tosin nyt sain hivenen äkeempiä, kenties tulisuus 3-4 podeja. Tulettomiakin tulee, etenkin sisätiloissa.
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

Toni.A

Lainaus käyttäjältä: Xbow - syyskuu 16, 2010, 16:00:55 ip
Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - syyskuu 16, 2010, 15:33:20 ip
CGN22871 hyvä ja mieto, sekä runsaasti tekee satoa.

En kyllä tiedä, mutta Fataliin kuvauksen mukaan tuo on tulinen, tulisuus jotain 7. Omat CGN22871:set olivat kyllä ihan tulisia, hieman tulisempia kuin Aji Benito tai Aji Habanero, ehkä aavistuksen verran Lemon Dropia tulettomampia. Sen verran niissä on potkua, että perushemmo kyynelehtii :p

Mietoja baccoja, mitä suosittelen kerrottujen lisäksi:
Kaleidoskop -- kutakuinkin tuleton, rikas mutta hempeä aromi, makea, maussa on luonnetta. Isohkoja paksuhkolihaisia podeja.
PI 441551  -- nam nam, ei ihan niin makea kuin champion, mutta taas mukava namipala.
Pimenta cambucci -- hyvin samantapainen kuin toi PI 441551. Tosin nyt sain hivenen äkeempiä, kenties tulisuus 3-4 podeja. Tulettomiakin tulee, etenkin sisätiloissa.
En tiedä sitten, mulla se on ainakin mieto ja niin lupaa tuokin http://www.allchillies.com/CGN22871.html Voihan niissä tietysti jossain yksilöissä ollakin löylyä.

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Aji Inferno

Poblano tai Chilaca. Täysin lyömättömiä, ei edes kilpailua.

Chili-Hixu

Starfish! puolikkaina pystyy syömään hyvin, ja hyvän makuisia.

Hombre

Chinenseissäkin on oivia mietoja chilejä.
Niinkuin ovat esim. Roberto's Cuban, St Lucia Seasoning ja monet muut.
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies