toukokuu 23, 2024, 14:06:32 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mikä tänään naurattaa.

Aloittaja Ryhis, huhtikuu 05, 2010, 10:37:51 ap

« edellinen - seuraava »

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Fredrik-flugarn

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - kesäkuu 17, 2012, 09:52:34 ap
Mä muuten pelkään pellejä. Ja klovneja. Nyt ei ole helppoa kun joka toisessa valopylväässä on jonkun sirkuksen mainos ja siinä tyylitelty pellelärvi.


Kannattaa olla kova saatananpalvoja ja kaivertaa pentagrammi kynäveitsellä käteen!

heikko laskupää tai juutalaiset sukujuuret?
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

Tyttii

Päiväkirja: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10978.0
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Aji Inferno

Mikä on sininen ja punainen? Paleleva Mao tietysti.
Mikä on vihreä ja punainen? Pilaantunut Mao.
Mikä on punainen ja punainen? Intiaani-Mao.

masaiman

kesäkuu 17, 2012, 18:11:50 ip #2265 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 17, 2012, 18:14:01 ip käyttäjältä Mattson

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Lillen



Kyllä Fingerporit osaa aina naurattaa  :D


Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Ryhis

Siis voi elämän kävyt.

Yritän virittää sikarilaatikkorämpytintä avoimeen Geehen, käyttäen apuna online mittaria. Kaksi ylintä kieltä viritetty, vielä pitäisi saada alin G-hen. Olen tätä hieronut jo kohta 20 min ja aina tuntuu menevän yli tai ali.

Nyt prkl papukaijamme Rauli rupesi vislaamaan tuolta orrelta, vetäen aina täydellisen G.n. Puolenkymmentä kertaa G, sitten A, sitten E. Sitten taas sitä Gtä. Vittuiluna tekee tuon, aivan varmasti.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

masaiman

M ulla on sellanen Behringerin mittari joka on kans yhtä helppo saada tasan keskelle kun kananmuna nuppineulan päähän, riittää että venyttää kieltä plektralla ihan hiukkasen niin pikkusen yli onkin pikkusen ali, tai vaihtoehtoisesti voi suunnitella koskevansa viritinruuviin, sama efekti...

Toby

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - kesäkuu 19, 2012, 11:36:57 ap
Siis voi elämän kävyt.

Yritän virittää sikarilaatikkorämpytintä avoimeen Geehen, käyttäen apuna online mittaria. Kaksi ylintä kieltä viritetty, vielä pitäisi saada alin G-hen. Olen tätä hieronut jo kohta 20 min ja aina tuntuu menevän yli tai ali.

Nyt prkl papukaijamme Rauli rupesi vislaamaan tuolta orrelta, vetäen aina täydellisen G.n. Puolenkymmentä kertaa G, sitten A, sitten E. Sitten taas sitä Gtä. Vittuiluna tekee tuon, aivan varmasti.


Papukaijat ovat älykkäitä elukoita. Tuo Rauli-papukaija huomasi kitaran virittelyn, kuunteli sävelet ja päätti matkia niitä. Oot varmaan ennenkin virittänyt kitaran, jolloin Rauli on kuullut tuon G:n ja nyt yrittää auttaa viheltämällä sitä. Jos haluat varmasti tietää tekeekö Rauli tuota auttamisen vai vittuilun takia niin sen kuin kysyt. Kyllä Rauli kertoo sitten.

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Macex

kesäkuu 19, 2012, 14:02:49 ip #2274 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 19, 2012, 14:07:16 ip käyttäjältä Macex
IL esittelee kesän uutuusmakkarat

"Raati arvosti selvästi tyylinmukaista, laadukasta makkaraa. Useimmat tuliset, chilillä terävöidyt makkara eivät raadille maistuneet. Niissä useimmissa chilisyys nousi liian terävänä ylös ja pahimmillaan poltti suun"

Poppanero Tulinen 22 pistettä
Veljekset Mattila, 400 (415) g, 4 kpl
3,69 € (9,23 €/kg), ? kcal, rasvaa 21,4 g/100 g, lihapit. 65 %
Kommentti: Chilisyys tyrmää ja polttaa suun. Väärä annostus, voi suositella vain chilifanaatikoille."

*- Inferno Chilipossu 26 pistettä -*
Tapola, 280 (290) g, 4 kpl
3,09 € (11,04 €/kg), 206 kcal, rasvaa 15 g/100 g, lihapit. 73 %
Kommentti: Kova ja kuiva rakenne, chilisyys pistävää. Kuoren rakenne viittaa keinosuoleen, ei hyvä."

Camping Jalapeno 27 pistettä
HK Ruokatalo, 400 (410) g, 4 kpl
2,25 € (5,63 €/kg), 240 kcal, rasvaa 18 g/100 g, lihapit. 41 (54*) %
Kommentti: Vetelä höttöinen massa, lötkö. Jalapeno lyö liikaa läpi."

Ihmekkös kun ei ole ja tule hirveen tulisia makkaroita lihatiskeille, jos tälläset veijarit niitä arvostelee.

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

jaolsten

Iltalehden makkararaatiin kuuluivat tällä kertaa keittiömestari, personal chef Flavio Giacoletto, keittiömestari-keittokirjailija Antti Vahtera, makkarayrittäjä Seppo Immonen, toimittaja, Turun Oluen-Ystäväin Seuran puheenjohtaja Markku Sandell sekä Iltalehden Markku Haapio.


keittiömestari, personal chef Flavio Giacoletto:

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2011/10/31/Karppaus+ei+sovi+italialaiseen+ruokakulttuuriin/2011212317716/4

LainausGiacoletto on asunut Suomessa 20 vuotta Suomessa. Hän on nähnyt, kuinka pizzasta on tullut suomalaisten suosikkiruokaa.

-- Äitini totesi Suomessa käydessään suomalaisten nuorten olevan lihavampia kuin ennen. Kyllä varmasti lihoo, jos syö joka päivä pizzaa ja hampurilaisia.

-- Soin viime kesänä itselleni Italiassa syntymäpäivälahjaksi pizzan. Maistui aivan taivaalliselta näin harvakseltaan syötynä.


VMP


keittiömestari-keittokirjailija Antti Vahtera:

http://www.mtv3.fi/makuja/uutiset.shtml/tv-kokki-antti-vahtera-jakoi-maittavat-ruokaniksit?1205759

LainausMistä tietää milloin liha kypsää niin uunissa kuin paistettaessa.
T:Olliqo

Käytä aina mittaria, jos olet epävarma halutusta kypsyysasteesta. Lihan suositeltuja kypsyysasteita löydät netistä!

VMP!

LainausMiten saan lihafonduen liemeen tarpeeksi makua, jotta se imeytyy maustamattomaan naudanfileeseen ja lisäkkeisiin?
T:Pegasos

Kokeileppa lisätä ripaus soijaa, chiliä, tuoreita yrttejä, Dijon-sinappia... Toivottavasti näillä toimii, ja käytä mielikuvitustasi!

Hah, kiinni jäit takinkääntäjä!  >:(

toimittaja, Turun Oluen-Ystäväin Seuran puheenjohtaja Markku Sandell (vasemmalla..)


Ja vielä Haapio...



Voi pienten kullanmurujen silkkistä klyyvaria.
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

sorrii

Hah!

Eisenpuoleen: mä maistoin tuossa LiDL'in chili-cheddar-jääkiekkolenkkiä. Kyllä siinä (erässä?) aika terävä polte oli, enkä mä siitä pitänyt. Se oli kitkerää, vaikkei ehkä kuitenkaan muuten liian tulista.
Mieluummin mä syön makkarani kanssa chili-sinappia [Lassen Habanero-sinappi on aika hyvä - Ålands Senap AB]

Huvittava kommentti tuossa että vaikuttaa keinosuolelta!
Kyllähän suurimmassa osassa grillimakaroita on mun käsittääkseni keinosuoli! Selluloidista on kehitety niin hyvä kuori, että on parempaa kuin aito suoli...

Toisenkäden tietoa tämä toki! [=siltä varalta että joku todistaa väitteen vääräksi ja syyttää valehtelijaksi!]
Mun veljeni on paperiteollisuuden myyjä ja uskoisin tietävän. Hä kerran mainitsi Suomen olevan maailman suurin makkarankuorten valmistaja ja viejä. Aika huonosti löytyy tietoa netistä. Eipähän valmistajatkaan keinokuorilla ylpeile tai mainosta.
http://www.tekniikkatalous.fi/kemia/makkarankuorilla+maailmalle/a30506

Jos jossain makkarassa on se aito luonnonsuoli, niin pomminvarmasti se mainitaan kissan -ainakin hiiren- korkuisilla kirjamilla pakkauksessa. Yleensähän valmistusaineluettelossa ei mainita kuorta ollenkaan.

Viime kesänä ostin kerran jotain "parempaa" [=kalliimpaa] grillilenkkiä [ehkä Wotkins] jossa oli se luonnonsuoli. Sehän oli sitkeetä se kuori; varsinaista nahkaa! Makkara oli ihan OK ..

PS. Kyllä tää oikeesti vähän naurattaa  ;)
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Lillen

Just, en tiedä ärsyttääkö tuollainen vai naurattaako  :D.

Mehän voitaisiin ruuanystävinä tehdä yhteinen kirjaprojekti "Chilifoorumin valitut tuliset"  ;D

Toby

Kun kissa nousee ylös, se kaadetaan heti uudelleen nurin.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

jaolsten

Lainaus käyttäjältä: sorrii - kesäkuu 19, 2012, 17:23:04 ip
Huvittava kommentti tuossa että vaikuttaa keinosuolelta!
Kyllähän suurimmassa osassa grillimakaroita on mun käsittääkseni keinosuoli! Selluloidista on kehitety niin hyvä kuori, että on parempaa kuin aito suoli...

Olet kaikenkaikkiaan lähes täysin oikeilla jäljillä tällä kertaa. Visko on avainsana ja Hangontiellä on sateenkaaren pää.
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013