toukokuu 19, 2024, 01:22:51 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

wille

Voissa tiristettyä pekonia, lenkkiä, nakkia, mustaamakkaraa ja kananmunia - semisti juoksevalla keltuaisella. Päällä juustoa ja Aji Cristal-silppua. Jälkkäriksi mustikkarahkaa ja mustaa kahvia.
Päivä on pitkällä, ennenkun tarvii seuraavaa safkaa alkaa miettimään.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

luppis

Lainaus käyttäjältä: wille - heinäkuu 23, 2011, 09:53:10 ap
Voissa tiristettyä pekonia, lenkkiä, nakkia, mustaamakkaraa ja kananmunia - semisti juoksevalla keltuaisella. Päällä juustoa ja Aji Cristal-silppua. Jälkkäriksi mustikkarahkaa ja mustaa kahvia.
Päivä on pitkällä, ennenkun tarvii seuraavaa safkaa alkaa miettimään.


Jos joku auttaa tähän darraan, niin tuo ! :P Itse juon oma keittämää laihaa kahvia, ja vielä töissä. perhana.

coco

Aamiaiseks pekonia, kananmunia ja kahvia. Nii ja jugurttia ja maitoo kun tulossa tulinen päivä.

Lillen

Jugurttia,leipää, teetä ja ennenkaikkea KAHVIA.

Eihän sitä muuten hereillä pysyisi  :D .

Vate

heinäkuu 23, 2011, 11:33:41 ap #1984 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 24, 2011, 12:51:37 ip käyttäjältä Vate
Teetä ja vichyä...

chilipirre

Kahvia nautin ja lomaa, just starttas kolme viikkoo.JIHUU!!!!

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Vate - heinäkuu 23, 2011, 11:33:41 ap
Teetä ja vichyä... Jalapenot heitin meneen kun oli ihan surkastuneita, ois voi ees vähän kypsempiä niiin ne vois  terästää tota teetä   :D


Jalapeenostee olis varmaan aika kova juttu.

Tai sitten ei.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

LupeKani

Savuketta ja jääteetä. Paljon. Kosteeta, hikistä ja vitun kuuma. Puku päälle ja häihin... vittu.

exa

heinäkuu 23, 2011, 14:54:34 ip #1988 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 23, 2011, 17:10:36 ip käyttäjältä exa
Banaaninektariinismoothie ja kourallinen suolapähkinöitä.

Kohta vesipiippu pörräämään, minttua ja mangoa luvassa. Tietysti asianmukaisen jasmiini- tai vihreän teen kanssa. Oh boy  8)

//ExaEdit: Nektariinit näyttivät siltä, etteivät enää montaa päivää kestä. Pakastimesta löysin Aino valkosuklaajäätelön jämät.

Lopputulema:


Klikkaa kuvaa ja lue kasvatuksistani!

TunturiTiger

Kahvia ja kanapeetä. Mukava kahvi hetki kun samalla katselen ukkosta.

Caderusso

Tällä hetkellä en nauti mitään varsinaista ruokaa, muuten kuin suurehkoja määriä jääkylmää Aurinko Jaffaa  :)

Nautin siitä että äsken uidessani löysin melko uuden Meppsin lipan (uistimen siis..). LÖYSIN uistimen siten että järvessä kävellessäni astuin taitavasti siten että koukku jäi suoraan kantapäähän kiinni. Onneksi mun kantapäät on tehty graniitista niin ei hirveästi sattunut kun kiskaisin lipan irti jalastani  :) Free fishing lures!!  ;D ;D

wille

Sikapihviä, päällä paistettu kanamuna ja juustoa. Kyljessä kanasalaattia ja possunrasvassa paistettuja, fenkolilla ja chipotlella maustettuja omenarenkaita (granny smiths). Päälle ripoteltuna taas AC-haketta ja aurajuustomurusia. Ruokajuomana kylmää kaljaa.

OM NOM.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

TunturiTiger

Enpä ollutkaan maistanu 20 vuoteen talkkunaa. Enkä taida maistaakaan taas 20 vuoteen.

Jahvetti

#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Caderusso

Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - heinäkuu 23, 2011, 19:19:23 ip
Enpä ollutkaan maistanu 20 vuoteen talkkunaa. Enkä taida maistaakaan taas 20 vuoteen.
Laiska kun oon niin en jaksa googlettaan, Nikä/mitä on talkkuna?  ???

Torakka

hemmetin hikisestä olosta ja ny pitäs vielä saunaan mennä.

PP

Lainaus käyttäjältä: Caderusso - heinäkuu 23, 2011, 20:53:02 ip
Laiska kun oon niin en jaksa googlettaan, Nikä/mitä on talkkuna?  ???


Wikipedia: "Talkkuna on perinteinen suomalainen jauhovalmiste, joka koostuu paahdetusta hienoksi jauhetusta viljasta ja pavuista. Viljana on yleensä ohra tai ruis, harvemmin vehnä. Valmistusaine vaihtelee myös paikan mukaan, Hämeessä käytetään kauraa, jonka lisänä ohraa, herneitä tai papuja. Karjalassa ja Savossa talkkuna on pääasiassa ohraa. Talkkuna keitetään padassa puolikypsäksi, valutetaan ja kuivataan riihessä tai nykyisin myös muussa sopivassa paikassa."

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: PP - heinäkuu 23, 2011, 20:56:31 ip
Lainaus käyttäjältä: Caderusso - heinäkuu 23, 2011, 20:53:02 ip
Laiska kun oon niin en jaksa googlettaan, Nikä/mitä on talkkuna?  ???


Wikipedia: "Talkkuna on perinteinen suomalainen jauhovalmiste, joka koostuu paahdetusta hienoksi jauhetusta viljasta ja pavuista. Viljana on yleensä ohra tai ruis, harvemmin vehnä. Valmistusaine vaihtelee myös paikan mukaan, Hämeessä käytetään kauraa, jonka lisänä ohraa, herneitä tai papuja. Karjalassa ja Savossa talkkuna on pääasiassa ohraa. Talkkuna keitetään padassa puolikypsäksi, valutetaan ja kuivataan riihessä tai nykyisin myös muussa sopivassa paikassa."

Sitten tämä herkku sotketaan viiliin tai piimään ja vedetään hymy naamalla poskeen. Hetken päästä pierettää sitten muuten maukkaasti!

masaiman

heinäkuu 23, 2011, 22:00:06 ip #1998 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 23, 2011, 22:05:34 ip käyttäjältä mattson
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - heinäkuu 23, 2011, 21:07:24 ip
Lainaus käyttäjältä: PP - heinäkuu 23, 2011, 20:56:31 ip
Lainaus käyttäjältä: Caderusso - heinäkuu 23, 2011, 20:53:02 ip
Laiska kun oon niin en jaksa googlettaan, Nikä/mitä on talkkuna?  ???


Wikipedia: "Talkkuna on perinteinen suomalainen jauhovalmiste, joka koostuu paahdetusta hienoksi jauhetusta viljasta ja pavuista. Viljana on yleensä ohra tai ruis, harvemmin vehnä. Valmistusaine vaihtelee myös paikan mukaan, Hämeessä käytetään kauraa, jonka lisänä ohraa, herneitä tai papuja. Karjalassa ja Savossa talkkuna on pääasiassa ohraa. Talkkuna keitetään padassa puolikypsäksi, valutetaan ja kuivataan riihessä tai nykyisin myös muussa sopivassa paikassa."

Sitten tämä herkku sotketaan viiliin tai piimään ja vedetään hymy naamalla poskeen. Hetken päästä pierettää sitten muuten maukkaasti!


Tuoreiden, vasta poimittujen mustikoiden ja kylmän maidon kanssa toimii kuin sata jänistä. Kakarana tuli vedettyä tämän tästä, nyttemmin vaan jäänyt. Olinkin totaallisesti unohtanut koko sapuskan. Täytynee koittaa joku päivä taas.

Cadelle edittiä: Makee avatar. meil on tollanen kotona. Se tosiaan osaa hymyillä melkeen noin leveesti halutessaan. Vanhemmiten vaan tuntuu haluavan harvemmin...

masaiman

Vähän iltapalaa: Neljä nakkia ohuehkoiksi siivuiksi, ruskistetaan kevyesti. Kolme vatkattua munaa perään. Pienellä lämmöllä kiinteäksi, käännetään.
Eli perus nakkimunakas, no bullshit. Valutetaan lautaselle, päälle ripottelin ensin omatekemää savumedinajauhetta, sitten Tammisillan savurocotomixiä. Seuraavaksi kunnon siksakki tätä:

Käännetään kaksinkerroin ja päälle ketsuppia. Kylkeen Carlsbergin pintti ja pieni Pistonhead.

Jälkkäriks on pakastimessa jäähtymässä: