toukokuu 25, 2024, 11:25:29 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Bruce Willis

Naudanlihapihvi jonka päällä leppäsavujuustoa,harmi kun pöhöttimestä oli kaasu finito niin juustosta olisi saanut kauniin.. :-\ tosin kotioloissa se ei nyt ole niin justiinsa..maku on kyllä hyvä ja toimii naudanlihan kanssa.


Bruce Willis

Pientä iltapalaa, joojoo tiedän että kello on taas paljon raskaalle sapuskalle mutta tuli vain kiusallinen pikkunälkä  :P
Tuo setti kohta uuniin  :P



Minbaari

Meantime IPA mukissa ja kyllä maistuu!
#816

TunturiTiger

Buranaa. Toivon, että edes se pysyy sisällä.

akselsson1

Aji-mutakakkua. taivaallisen hyvää, uunin lämmintä. vain kermavaahto puuttuu  ;D
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

juksu

Ommaa olutta... "Belgi IPA"
Ad Hoc -  (tätä varten) - pantu 7.1. pullotettu 27.2. n. 6,3%
1,5kg  Muntons - Gold IPA
1000g  Brewferm amber 18 EBC  spraymallas
300g  panimosokeria
65g Columbus @ 60min
40g Centennial @ 60min
Hiiva - Safbrew T-58 + safale S-04
+ kuivahumalointi
- mind is a terrible thing to taste -

ChiliChillailija

Teetä, muroja ja pari chilileipää aamusta.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

bläkkäri

huhtikuu 17, 2013, 21:32:41 ip #4788 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 18, 2013, 21:12:54 ip käyttäjältä bläkkäri
Mallaskoskella näin saunan jälkeen. Ensin Amber Lageria(tää on hyvää), seuraavaksi Valioluokka Stouttia(se on vielä parempaa) ;D

Ja taas menee Valioluokka Stouttia, on se vaan hyvvää ;D.

Toby

Nautin siitä tunteesta joka tulee katsottua "Sweeney todd: Fleet streetin paholaisparturi"n kahdesti samana päivänä. TODELLA HYVÄ elokuva. Suosittelen varsinkin musikaalien ystäville. Ja he jotka tuota genreä karsastavat niin voin sanoa, että en ole mikään musikaalien ystävä mutta tuossa laulut vaan toimivat ja kuulostivat jyvältä.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

wille

Iltapalaksi ruisleipää kylmäsavulohella ja punasipulilla.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

ChiliChillailija

Mansikkarahkaa kera vohveleiden
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

Purkkihernaria. Ainoo lämmitettävä eines mitä löysin koko kämpästä  ;D

Tarttee varmaan käydä tänään kaupassa...

LupeKani

Possun sydämen keitin suolan ja pippurin kera, ja sen jälkeen siivutin sen. Paistoin pikaisesti kivan pinnan siivuihin ja pistin ääntä kohti fetasalaatin kanssa. Nomnom...

wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Pirunpalko

Vesipiippua täytettynä Double Apple vapor stoneilla lasitetun parvekkeen lämmössä ja foorumin selailua :)


ChiliChillailija

Vaahtokarkkeja ja lihapiirakkaa.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

En ihan vielä mutta illan pala:

Lohkopottusia A la Meira tulinen paprika perunakuorrute

Possun pintamaustettu ulkofilepiffi x monta

päälle kotasavu juustosiivu (tattis bruce tipsistä) sekä kunnon pätkä grillimaustevoita.

Alkas perunat varmaan oleen siinä vaiheessa että alettava lähteen pannun lämmitykseen.

Whili

Tulipahan käytyä eilen kalamarkkinoilla.
Kyllä oli herkkuja jos jonkinmoisia ja syötyäkkin tuli reilu annos erillaisia kaloja. Ja hyvää oli  ;D