toukokuu 19, 2024, 00:50:32 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Toby

Lainaus käyttäjältä: Jani M - syyskuu 28, 2013, 20:01:05 ip
Lainaus käyttäjältä: wille - syyskuu 28, 2013, 19:20:00 ip
[kuva]

Taivaan pyssyt miten voi ihminen olla täynnä.


Jos en juuri olisi syönyt, himoitsisin annosta.

Jos ei juuri nyt olisi nagan jälkipolte päällä, niin samat mietteet ois myös täällä.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Jahvetti

Rapuja, asiaan kuuluvien lisukkeiden kanssa.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

masaiman

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - syyskuu 28, 2013, 21:09:59 ip
Vodkaa, asiaan kuuluvien lisukkeiden kanssa.


Korjasin :D

Saimaan Juomatehtaan SavuMarsalkka, aikasta suunmukasta.

JorgeXXX7

syyskuu 29, 2013, 12:19:05 ip #5263 Viimeisin muokkaus: syyskuu 29, 2013, 12:56:21 ip käyttäjältä JorgeXXX7
Grillistä itsetehtyä nagamakkaraa ja päälle itsetehtyä nagasinappia. 8)  Kyllä maistuu hyvältä.  ;)

Toby

Lainaus käyttäjältä: JorgeXXX7 - syyskuu 29, 2013, 12:19:05 ip
Grillistä itsetehtyä nagamakkaraa ja päälle itsetehtyä nagasinappia. 8)  Kyllä maistuu hyvältä.  ;)

"Nagaa nagan päällä" :D
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Kaisuli-Haisuli



Tulihan tuota tässä vaiheessa vähän maisteltua. Nyt kun osaisi ihminen pitää näppinsä erossa parisen viikkoa, niin hyvä olisi.  ;D

bläkkäri

Kotisohvan pehmeyttä, takana reilu 400km. Kait tästä vielä kalija...ööh, siis maitokauppaan pitäis vääntäytyä.

ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Noli Me Tangere

Pekoni-baccatum-juusto -pastaa. Lämmittää mukavasti.

200 g pekonia
kourallinen erivärisiä, mietoja baccatumeja
2 dl ruokakermaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
basilikaa
oreganoa

tagliatelle-pastaa

vahvaa juustoa (esim. goudaa) raasteena annoksen päälle.

narttu

"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

Toby

Tulikuumaa karjalanpiirakkaa... se lämpes vähän liian pitkään, juustokin vaan kuplii ja kihisee siinä päällä.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Kaisuli-Haisuli



Aji Cristal tuoreena sekä savujauheena + taloussuklaa = toimii.

Vetsku


ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Toby

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

masaiman

Stallhagen Coach ice beer. Täähän on ihan hyvää, sopivan kevyttä.

narttu

Ensin Karhua nyt Koffia ja tietenkin paljon röökiä.  8)
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

wille

Troopperia. Edelleen hemmetin hyvää.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

masaiman

Just kaupasa käydessä ostin trooperin, paskiaisen ja spittarin, varmaan joutuu saunaan illemmalla.

Nyt tallilla yks karjala onnistuneen takajarrurempan perään, alko volvokin pysähtymään kun laitto prempoo