Kiitosta vaan! Tossa äsken nopsasti selailin mitä kaikkee täältä sivuilta löytyy ja joo, tiiän etukäteen että näille sivuille tulee olemaan erittäin helppoa uppoutua huomattavankin pitkiksi ajoiksi!
Kiitos noista jo laittamistanne vinkeistä, jos vaan työt antaa myöten ni pitää yrittää tapahtumiin päästä mukaan ehdottomasti.
Joku kysyi mitä kaupasta tarttui... tarttuihan sieltä... eli meillä tosiaan on tähänasti ollu vaan tuota meidän "omaa" thaichiliä purkkitolkulla, viihtyy niin hyvin ulkona suomen suvessakin.. sit on ollu jos en ihan väärin muista nimeä niin black cobra tai sinnepäin, sitä saatiin viime vuonna yheltä kaverilta ja kasvaa hyvin kans. Nyt sit tarhaan laitettiin vielä Hot Bananaa, Citronia, Habanero West Indian Yellowia, Indian Redia, Short Yellow Tabascoa ja sitten sellasta minkä ympärille ajattelin pystyttää piikkilanka-aidan ja hikoilen jo taimirukkaa katsellessa eli Trinidad Moruga Scorpion. Siippa sitä vaatimalla vaati, noh piti antaa periksi... sanoi sitä Bangkokissa maistaneensa ja kehui sitä hyväksi ruuassa kun varovasti käyttää (sen takia että saa jopa hänet hikoilemaan)
Mulle itelle kyl riittää ihan nää iisimmätkin. Toki luulen kyllä että maistaa on varmaan sit pakko mutta eihän sitä ny tarvi sen kans pelleilemään lähtee ollenkaa. Onneks toi parempi lohko osaa annostella mausteita kokkaillessaan just sillee sopivasti että pysyn aina jakkaralla. Tosin oon huomannu että aina pikkupikkuhiljaa tuntuis maut vahvenevan...
Kunhan osaan riittävän tarkasti tulkita noita hänen sanskriittisia harakanvarpaitaan, ilomielin sit jaan noiden ihanien thaikeittiön herkkujen reseptejä!
Mutta joo, palaillaan taas, illanjatkoja kaikille!
Kiitos noista jo laittamistanne vinkeistä, jos vaan työt antaa myöten ni pitää yrittää tapahtumiin päästä mukaan ehdottomasti.
Joku kysyi mitä kaupasta tarttui... tarttuihan sieltä... eli meillä tosiaan on tähänasti ollu vaan tuota meidän "omaa" thaichiliä purkkitolkulla, viihtyy niin hyvin ulkona suomen suvessakin.. sit on ollu jos en ihan väärin muista nimeä niin black cobra tai sinnepäin, sitä saatiin viime vuonna yheltä kaverilta ja kasvaa hyvin kans. Nyt sit tarhaan laitettiin vielä Hot Bananaa, Citronia, Habanero West Indian Yellowia, Indian Redia, Short Yellow Tabascoa ja sitten sellasta minkä ympärille ajattelin pystyttää piikkilanka-aidan ja hikoilen jo taimirukkaa katsellessa eli Trinidad Moruga Scorpion. Siippa sitä vaatimalla vaati, noh piti antaa periksi... sanoi sitä Bangkokissa maistaneensa ja kehui sitä hyväksi ruuassa kun varovasti käyttää (sen takia että saa jopa hänet hikoilemaan)
Mulle itelle kyl riittää ihan nää iisimmätkin. Toki luulen kyllä että maistaa on varmaan sit pakko mutta eihän sitä ny tarvi sen kans pelleilemään lähtee ollenkaa. Onneks toi parempi lohko osaa annostella mausteita kokkaillessaan just sillee sopivasti että pysyn aina jakkaralla. Tosin oon huomannu että aina pikkupikkuhiljaa tuntuis maut vahvenevan...
Kunhan osaan riittävän tarkasti tulkita noita hänen sanskriittisia harakanvarpaitaan, ilomielin sit jaan noiden ihanien thaikeittiön herkkujen reseptejä!
Mutta joo, palaillaan taas, illanjatkoja kaikille!