tammikuu 08, 2025, 22:32:04 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Naudanlihakääryleet vol.2

Aloittaja Miksaa, syyskuu 01, 2011, 16:35:19 ip

« edellinen - seuraava »

Miksaa

Täytettyjä nautarullia, olutkastiketta, balsamicossa karamellisoitua sipulia ja valkosipulikermaperunoita.

800g naudan sisäpaistia
1 pkt pekonia
aurajuustoa
2 ploa Velkopovicky Kozel Dark- olutta
2-3dl lihalientä

Pestoon:
iso puntti basilikaa
kourallinen pinjansiemeniä (paahdettuna)
1-1½ dl parmesaania
2 kynttä valkosibaletta
oliiviöljyä
suolaa

Lisukkeeksi:
Valkosipulikermaperunoita
Balsamicossa ja hunajassa glaseerattua sipulia

Ensin tehtiin pesto ja nuijittiin Naudan sisäpaistin siivut.
Päälle pekonia, pestoa ja aurajuustoa




Ensin rulliin väri ja sit pannulle pääsi sipuli ja pekonisilppu hautumaan


Joukkoon pullot Velkoa ja lihaliemi, suurustus ja rullat reilu 1½ tunniksi porisemaan kasariin


Valkosipulikermapottuja kylkeen


Ja eikun ääntä kohti. Oli loistavaa settiä!



Ei ollut esteettisyydellään ruokapornoa, vaan rehellistä äijäruokaa...
Chiliä tässä ei ollut, kun oli muitakin syöjiä, mutta sitä saa laittaa oman maun mukaan.  ;)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Scoville
"Puhdas kapsaisiini saattaa olla huonoa vatsalle." :D

biblo

Koskas ne kestit alkavat vai olenko jo myöhässä? Nämä alkupalat kun näyttää hyvältä :)
"Grow food, not lawns"

pgrt

syyskuu 01, 2011, 17:42:38 ip #2 Viimeisin muokkaus: syyskuu 01, 2011, 17:44:41 ip käyttäjältä pgrt
Lainaus
Ei ollut esteettisyydellään ruokapornoa, vaan rehellistä äijäruokaa...
Chiliä tässä ei ollut, kun oli muitakin syöjiä, mutta sitä saa laittaa oman maun mukaan.  ;)


Äijäruuastahan saa ruokapornoa helpolla kun äijäilee hernerokkapurkista muotin minkä avulla muotoilee kermapotuista kakkusen
vetäsee isolle lautaselle kastikkeesta lusikalla viirun tai pari ja leikkaa rullat tarpeeksi nätisti pätkiin.

Päälle sitten emännän kukkapuskasta joko kukkia tai muita rehuja ja siinä lepää :D


On kyllä todella herkun näköistä ja täytyy varmaan tehdä sama setti omalla jallusilpulla terästettynä :)


EDIT: ja tämähän toimii kesällä grillissä kun kääräsee pekoniverkon vain kääryleen ulkopintaan
Experience is simply the name we give our mistakes.

Ryhis

Tätä lisää ja isommat lusikat!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Nosiseptori

Kyllä tää ruokapornosta menee.

Jahvetti

Kiitos reseptistä, varmasti tulen apinoimaan omassa keittiössä!
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

urmas


SK

Hyvälle näyttää!

Olen tehnyt samantapaisia kääryleitä, mutta sisälle tuli sinappikurkkusalaattia ja loppu kypsennys uunissa.
Tohon voisi kokeilla Jalapeno-Serrano-sinappia, kun sitä tuli ostettua festeiltä.
Pitääpä taas tehdä tätä soveltaen....

pgrt

Eilen rykäsin tämän ohjeen mukaisen setin vähän oikomalla kasaan. :)

Eli pestona käytin rainbow pestoa ja kolmeen kääryleeseen pilkoin yhden itse kasvatellun jallun ihan hienoksi silpuksi hakattuna.

Oluen puuttuessa laitoin pannuun n. 3dl kanalientä ja suunnilleen desin kermaan.
Uunissa olon jälkeen keittelin soosin kasaan.


JA OLI MUUTEN HYVÄÄ, eli peukut reseptistä kirjoittajalle.
Rullia tullut tehtyä melkein vastaavista aineista mutta kana on toiminut proteiinin lähteenä.
Toimii ihan hullun hyvin naudankin kanssa.
Experience is simply the name we give our mistakes.