tammikuu 08, 2025, 21:53:17 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chilejä puron varrella 2012

Aloittaja Iivari, maaliskuu 11, 2012, 11:22:08 ap

« edellinen - seuraava »

Iivari

syyskuu 08, 2012, 13:53:13 ip #120 Viimeisin muokkaus: syyskuu 08, 2012, 21:05:23 ip käyttäjältä Iivari
8.9.2012 part 2: Paholaisen hilloa




Itse paholainen - 7 pod






Paholaisen hillo Iivarin tapaan (dan sukkerin & hellapoliisin ohjeita mukaillen)

Tomaattia n.800g
Yksi iso suippopaprika n. 130g
Ananaskirsikoita n. 150g
2 Sipulia
6 valkosipulinkynttä
4 kpl 7 pod chiliä
n. 7dl vettä
1/2 dl väkiviinaetikkaa
1 kg hillosokeria
1 tl suolaa
runsaasti pizzamaustetta ja mustapippuria

En ole vielä maistanut, mutta kerron sitten kun maistan, että tuliko hyvää :)

Iivari

Voihan turkanen! Eipä sitten hyytelöitynytkään tuo litku.

Onko kellään hillottamiskokemuksia? Jäikö keittoaika liian lyhyeksi? Voinko napata nuo takas kattilaan ja keittää uudelleen?

Apuva!

Maistoin kuitenkin ja hurjan hyvää oli!

biblo

Vähemmän vettä ja vaihda marmelaadisokeriin/lisää melatiinia. En lähtisi kyllä säilömään jos uudelleen lämppäät.
"Grow food, not lawns"

Iivari

Kiitos. Prkl, eiku kaupan kautta ja uusiks  >:(

Iivari

syyskuu 09, 2012, 15:16:00 ip #124 Viimeisin muokkaus: syyskuu 09, 2012, 21:37:06 ip käyttäjältä Iivari
Lainaus käyttäjältä: Iivari - syyskuu 02, 2012, 13:00:05 ip
EDIT: muistiin itselle tänne vielä, että laitoin 3 turpo pubea ja 3 rhomboa itämään ensi kautta ajatellen.

Idätyslautan tarkastelussa 2 rhomboa oli kasvattanut millin kymmenysosan mittasen hännän, thumbs up! Yksi Turpo Pube sen sijaan oli hiukan homeessa ja nostin lautalta kokonaan pois!

EDIT: lisätään tänne vielä 7 podien satokoko kun kävin ostamassa talousvaa'an


6 käytetty etukäteen. Tässä korjattu sato ja muutamia vielä puskassa kiinni.

Iivari

syyskuu 18, 2012, 19:17:28 ip #125 Viimeisin muokkaus: syyskuu 18, 2012, 23:44:46 ip käyttäjältä Iivari
18.9.2012 Muistiinpanoja

- 28g Nagaa kerätty pöydälle koristeeksi
- Pääosa annuumeista heivattu pihalle kuolemaan
- Lähes kaikki annuumien podit nyt kuivattu

Iivari

lokakuu 02, 2012, 17:17:27 ip #126 Viimeisin muokkaus: lokakuu 02, 2012, 17:20:27 ip käyttäjältä Iivari
2.10.2012 Sadon rippeitä


Eikö tämä nyt aika vahvasti ole Aji Panca (chinense). Ainakin sen nimen meinaan näiden simenten pussin kylkeen iskeä.


Tämä mieto chinense oli näin aloittelijan suuhun ihan ajoittain tulinenkin, mutta ihan syötäväksi kelpaava. Emäntä jätti palasen jälkeen välistä.


Omnicoloria - Lemon Droppia - Tuntematonta chinenseä

Jozpe

Miten tuo Aji Panca näyttää minusta ihan Chilacalta (C. annuum) ? Voin olla pahasti väärässäkin, tai sitten tuo on jokin risteymä siitä. On meinaan halkaistuna ihan saman näköinen :o

Lillen

Kyllä tuo aika varmasti Aji Panca on mikäli chinense siis?

En nopealla selailulla löytänyt päiväkirjastasi kuvaa jossa näkisi lehdistä tai kukasta varmasti...

Iivari

Lainaus käyttäjältä: Lillen - lokakuu 02, 2012, 17:29:34 ip
Kyllä tuo aika varmasti Aji Panca on mikäli chinense siis?

En nopealla selailulla löytänyt päiväkirjastasi kuvaa jossa näkisi lehdistä tai kukasta varmasti...

Kukkakuvaa ei valitettavasti ole mutta lehti taisi olla nähtävillä 12.8. tai jotain. Chinense tuo kuitenkin varmuudella on.

JaloPena

Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

SK

Aji Panca tai Chocolate fatalii vois olla myös. Molempia olen kasvattanut mikäli omani oli niitä mitä piti olla. Niin en niiden maussa eroa huomannut.
Mietoja kärjestä, mutta kannan tuntumasta alkaa poltetta löytyä.