heinäkuu 03, 2024, 04:09:10 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Etelä-Pohjanmaalta

Aloittaja Autopsycho, lokakuu 04, 2012, 12:12:10 ip

« edellinen - seuraava »

Autopsycho

Morjens!

Elikkäs olen Seinäjoella asuva ja tulisiin mausteisiin hurahtanut. Homma lähti liikkeelle joskus -10 jouluna kun olin käymässä kaverin luona ja laitoin Pain 100% -soosia kinkun päälle. On tullu käytettyä enemmän noita sooseja, mutta on alkanu myös kiinnostaa omien chilien kasvattaminen.:)
Joten saapi nähdä että mihin tässä vielä joudutaan..:D

TunturiTiger

Tervetuloa. Seinäjoella onkin jo jokunen harrastaja. :)

Toby

Tervetuloa porukkaan! Mitäs chilejä oot ajatellu kasvatella?
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Autopsycho

Käväisi mielessä että Naga Morichilla voisi aloittaa.
Tulee kuitenkin kokkailtua melkoisen paljon tulista ruokaa ja
tekisi mieli koittaa joitain tosi tulista,
niin ko. lajike herätti mielenkiinnon..:)
Gringosin Diablo burgerin jälkeen oli sen verran tyhjäpäinen
fiilis että kyllä se pitäis kokea uudestaan. :D

Nipsu

Nagasta on hyvä lähteä, se on riittoisa. Tervetuloa

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Huru-ukko


Whili

Lainaus käyttäjältä: Autopsycho - lokakuu 04, 2012, 21:02:19 ip
Gringosin Diablo burgerin jälkeen oli sen verran tyhjäpäinen
fiilis että kyllä se pitäis kokea uudestaan. :D

Tervetuloa tuliseen joukkoon  8)

Kokeileppa seuraavaksi paholaisen possua ja kerroppa makuelämyksistä.