tammikuu 09, 2025, 22:23:00 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mihin käytätte kastikkeenne?

Aloittaja FFOGGYL, syyskuu 26, 2011, 18:12:55 ip

« edellinen - seuraava »

Nosiseptori

Itsekään en innostunut poppamiehen savunagasta tai habanerosta. En kyllä pitänyt liiemmin myöskään sarjan naga jolokia -kastikkeestakaan. Jalapenokastike sen sijaan on mielestäni hyvää. Tuli ja leimaus on hyvää ja Ahjo toimii ainakin lihakeitossa.

Löyly tosiaan on itselleni uusi suosikki, jota voisi kaataa isolla kädellä vähän joka paikkaan. :) Hot headz -tuoteperheessä on myös onnistuneita kastikkeita! Yksi tosi herkku on myös Pain is good:n garlic style, kun ei halua pilata sapuskaa turhalla makeudella.

Vate

Lainaus käyttäjältä: ChiliPola - syyskuu 27, 2011, 14:25:52 ip
Pääasia on että ruoka on maukasta ja tulista.


Tuo on täysin totta! Meidän kotona kaikki on ruvennut maistumaan paremmalta, jopa salaatit, kun lisää hieman tulisuutta. Itse laitoin kerran Aji Cristallia (vanhemmpia säälien) sopivan määrän sekaan, ja WOT, ei että kun tuli hyvää...

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: El Borracho - syyskuu 27, 2011, 19:35:00 ip

Barbados on HYVÄÄ!



Tämä on kyllä totta! Maultaan ehkä paras poppamiehen kastikkeista. Vielä kun saisi vaikka Löylyn verran tulisuutta mukaan niin aijai!

Masa.T

Alkuperäiseen kysymykseen palatakseni, kastikkeita käytän samoin, kuin ketsuppia ruuan päälle laitettuna. Ruuan sekaan yleensä käytän jauheita.
Porkkanasoosi-pohjaiset kastikkeet ovat minulle mieluisimmat ja niistä Marie sharpin kastikkeet yhä kärkisijoilla. Omatekemät kastikkeet teen myös mieluummin porkkanasosepohjalle. Mieli voi tietysti kohta taas muuttua. :)

Hombre

Lainaus käyttäjältä: Masa.T - syyskuu 27, 2011, 21:10:01 ip
Alkuperäiseen kysymykseen palatakseni, kastikkeita käytän samoin, kuin ketsuppia ruuan päälle laitettuna. Ruuan sekaan yleensä käytän jauheita.
Porkkanasoosi-pohjaiset kastikkeet ovat minulle mieluisimmat ja niistä Marie sharpin kastikkeet yhä kärkisijoilla. Omatekemät kastikkeet teen myös mieluummin porkkanasosepohjalle. Mieli voi tietysti kohta taas muuttua. :)

Pistäs Masa joku resepti tuosta porkkanasoosista mulle
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Rundari


Masa.T

Lainaus käyttäjältä: Hombre - syyskuu 27, 2011, 22:01:25 ip
Lainaus käyttäjältä: Masa.T - syyskuu 27, 2011, 21:10:01 ip
Alkuperäiseen kysymykseen palatakseni, kastikkeita käytän samoin, kuin ketsuppia ruuan päälle laitettuna. Ruuan sekaan yleensä käytän jauheita.
Porkkanasoosi-pohjaiset kastikkeet ovat minulle mieluisimmat ja niistä Marie sharpin kastikkeet yhä kärkisijoilla. Omatekemät kastikkeet teen myös mieluummin porkkanasosepohjalle. Mieli voi tietysti kohta taas muuttua. :)

Pistäs Masa joku resepti tuosta porkkanasoosista mulle


Tässä yksi ohje, minkä pohjalta voi alka kehittelemään.
http://www.chilliworld.com/factfile/hot-sauce-recipes/belizean-habanero-sauce.asp

Hombre

Kiitokset molemmille, täytyy testata jompaa kumpaa.
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Raimo Rintalihas

Lähes joka ruokaan tulee jotain chilisoossia lirautettua, tosin myös nagaketsuppia (perus heinzia + nagamössöä) menee aikas paljon. Tuo ketsuppi toimii myös makkarasopassa, uskokaa tai älkää...

popcornmaker

Käytännössä kaikkiin ruokiin missä ei valmiiksi mitään chiliä. Keittoihin ei kastiketta, mutta niihin ripottelen chilijauhetta ennen nauttimista.